Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2020, 15:22
6247
6

Продати й забути! Журналіст розповів, що треба зробити з легіонером Динамо

Ігор Циганик не бачить перспективи у Жерсона Родрігеша в столичному клубі

| Оновлено 24 червня 2020, 15:22
6247
6
Продати й забути! Журналіст розповів, що треба зробити з легіонером Динамо
ФК Динамо Київ. Жерсон Родрігеш

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик Live висловив свою думку, яким має бути рішення керівництва київського «Динамо» щодо форварда з Люксембургу Жерсона Родрігеша, інтерес до придбання якого проявили декілька клубів:

«Продати однозначно! Продати цього футболіста і забути, якщо є певний інтерес і є така можливість, то треба це робити. По-перше, двічі в одну річку не ввійдеш. Я сумніваюся, що після повернення цей футболіст зможе заграти на тому рівні, на який розраховують в «Динамо».

По-друге, одне діло грати в команді, яка не ставить перед собою найвищих завдань, тому що психологічний тиск набагато менший. І зовсім інше – реалізувати себе в команді, де потрібно перемагати в кожному поєдинку і давати результат. Найголовніше – постійно бути в психологічному настрої на перемогу.

При всій моїй повазі до нього, я не вважаю Жерсона Родрігеша футболістом рівня київського «Динамо». Тому, якщо є можливість продати, то треба це робити, щоб заробити гроші, або принаймні відбити ті, які за нього заплатили. Тоді буде все гаразд, а повертати його жодним чином не треба. Ті зваби, які були у нього в Києві, не давали йому змоги повністю сконцентруватися на футболі, м’яко кажучи».

Раніше повідомлялося, що французький клуб «Монако» хоче придбати у київського «Динамо» Жерсона Родрігеша, який зараз грає в оренді в турецькому «Анкарагюджю». Крім того, в послугах люксембуржця зацікавлений турецький гранд «Галатасарай».

Нещодавно президент «Динамо» Ігор Суркіс натякнув, що у Жерсона були проблеми з алкоголем. А днями стало відомо, що нападник зустрічається з українською тенісисткою Ольгою Янчук.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Мадайский
Лучше бы Соля продали или отдали и забыли, этот вообще деревянный... А вот по поводу Родригеша, то пускай погуляет в оренде пока Михайличенко не ушел.
DKFC
Где то писал список свой кто не соответствует Динамо, забыл внести этого товарища в него!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил