Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 червня 2020, 14:04
1611
1

Ліверпуль — Крістал Пелес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоним» залишилося зробити всього кілька кроків до чемпіонського титулу

| Оновлено 24 червня 2020, 14:04
1611
1
Ліверпуль — Крістал Пелес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Ліверпуль. Мохамед Салах

У середу, 24-го червня, відбудеться поєдинок 31-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Ліверпуль» прийме «Крістал Пелес».

«Ліверпуль» продовжує переможний похід за чемпіонським титулом. Після 30-ти зіграних турів в активі «червоних» 83 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 66-21. Це друга за силою атака і найкращий захист в АПЛ. У «Манчестер Сіті», який йде на другому місці, 63 очки.

«Дивився вчора матч «Манчестер Сіті» (5:0 проти «Бернлі» — прим. ред.)... І я подумав — як взагалі можливо випереджати їх на 20 очок? Складно це уявити, просто немислимо. Очевидно, протягом сезону ми все робили дуже правильно, якщо зуміли отримати таку перевагу. Ні, я не думаю про те, чи можуть вони нас наздогнати», — вважає наставник «червоних» Юрген Клопп.

Щоправда, в першому ж матчі чемпіонату після карантину «Ліверпуль» допустив невелику осічку, в мерсисайдському дербі зігравши 0:0 з «Евертоном». Втім, відрив «червоних» такий великий, що вони можуть дозволити собі майже будь-які помилки — титул вже практично у них в кишені.

Але щоб відсвяткувати неминуче якомога швидше, «Ліверпулю» потрібно обіграти «Крістал Пелес». По суті, «орли» проводять досить непоганий сезон. Після 30-ти зіграних турів «Пелас» посідає 9-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, набравши 42 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 28-32. При цьому в чотирьох останніх матчах «орли» незмінно перемагали.

Але є у команди і серйозні проблеми. Менше за «орлів» забиває тільки «Норвіч», який йде на останньому місці — 25 голів. Три з чотирьох останніх перемог «Крістал Пелес» здобув з рахунком 1:0, тільки в матчі з «Борнмутом» із зони вильоту був зафіксований рахунок 2:0.

Так що навряд чи «Ліверпуль» заб'є багато, але забивати він повинен. «Червоні» на сто відсотків заслужили чемпіонство в цьому сезоні. І чим швидше вони його оформлять, тим краще.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон — Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Вейналдум, Салах, Фірміно, Мане.

«Крістал Пелес»: Гуаїта — Ворд, Данн, Кехілл, Анхолт, Куяте, Мілівоєвіч, Макартур, Айю, Бентеке, Заха.

Не зіграють: Клайн, Шакірі, Мілнер — Томкінс, Келлі, Шлупп.

24 червня, середа

«Ліверпуль» — «Крістал Пелес»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports Ukraine»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Denmark1107
Прогноз прогнозом, але я точно знаю, якщо Liverpool Football Club сьогодні виграЄ, а Ман Сіті не виграють у Челсі, то Red Team ЧЕМПІОН👍🥇💯🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮