Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 червня 2020, 02:37
5656
18

«Життя білих має значення». Банер з'явився перед матчем в Англії

«Бернлі» відразу засудив це

| Оновлено 23 червня 2020, 02:37
5656
18
«Життя білих має значення». Банер з'явився перед матчем в Англії
time.com

Перед матчем чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» - «Бернлі» над стадіоном пролетів літак з банером «White Lives Matter».

Очевидно, банер з гаслом «Життя білих має значення» з'явився на противагу акціям Black Lives Matter, які прокотилися по світу після того, як поліцейські в США вбили темношкірого хлопця.

Відзначимо, що в кінці банера значилося слово «Бернлі», натякаючи, що клуб якось з цим пов'язаний. Однак на офіційному сайті «Бернлі» спростував свою причетність і засудив подібну витівку.

Акції Black Lives Matter підтримали багато зіркових спортсмени, а в АПЛ в перших матчах після рестарту цей слоган помістили на футболки гравців замість прізвищ.

Photograph: Shaun Botterill/AFP/Getty Images

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Надо было изначально просто писать что любая жизнь имеет значение, а не вечно обиженные черные себя выделять начали, что в общем-то уже в какой-то мере расизм по отношению к другим расам.
+ откуда уверенность если копнуть глубже что тот же полицай из сша точно так же не прижал бы белого, азиата или еще кого и че тогда?
dudigo78
Бернлі на офіційному сайті засудив таку акцію. Ви уявляєте що це? Тобто коли нігери пишуть такі банери про чорних, то все ок, всі їх підтримують та аплодують. Коли врешті решт хтось осмілився написати таке про білих, так зразу це викликало суспільний резонанс та негатив. Бачу дійде до того, що рано чи пізно білошкірі люди будуть ховатись по різних бункерах і сховах. Бо бути білим в теперішній час стає страшно і принизливо. По крайній мірі в штатах та західній Європі
temamx2727
В смысле, Бернли осудил? То есть они против того, что жизни белых имеют значения???? Где беспорядки, акции и протесты? Разгромить стадион Бернли. Побить всех черных. Белые, вы почему себя так не ведёте, а?
ll_pogulianka_ll
Тільки такі мудаки,як тайсон,гвардіола та К', не "вкурюють",що це може привести до міжрасової колотнечі...
p.s.великий респект коментам наших громадян! Адекватність та гумор переважає на 99% !
volf2020
То ще добре що в Україні погана економічна ситуація і наші люди їздять на заробітки.А уявіть що в нас булоб все гаразд то тих наприїзджало би сюди видимо-невидимо і зразу народжують по 10 дітей.Майже всі вони працювати не хочуть.Кричать щоб їм дурні платили виплати по безробіттю.А вони будуть займатися своїми кримінальними ділішками.Раз так всюду в Европі і в Америці погано.Їх всі пригнічують їхали би до себе назад і там би в себе обурювались.Так би було добре.
Владимир Копяк
Негры в цивилизованных странах - это чума 21 века, и хорошо, что многие это понимают. Скоро в своих требованиях они переплюнут исламистов, они ведь всегда мечтали о том, что белые будут целовать им ноги... Правильно тут написали - хорошо, что Украина не сильно развитая страна, а то бы и у нас тут толпами ходили негритянские семьи и требовали увеличения пособий для неработающих, Но это пока... Войдем в Европейский союз - и нам квоты на черномазых установят, вот тогда узнаем, что это такое... Не дай Бог...
DKTheBest2
Почалося.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andriy Bilozir
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил