Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 21 червня 2020, 14:29
1873
2

Олександр ПЕТРАКОВ: «Гидко, коли називають перемогу на ЮЧС випадковістю»

Тренер впевнений, що збірна України U-20 заслужено стала чемпіоном світу

| Оновлено 21 червня 2020, 14:29
1873
2
Олександр ПЕТРАКОВ: «Гидко, коли називають перемогу на ЮЧС випадковістю»
УАФ. Олександр Петраков

Колишній головний тренер збірної України U-20 Олександр Петраков, який привів своїх підопічних в 2019 році до перемоги на чемпіонаті світу, відповів на заяви хейтерів.

«Ви називаєте нашу торішню перемогу успіхом, а ось деякі ваші й мої колеги іноді дозволяють собі припускати, мовляв, ми перемогли випадково, – бере слово Олександр Васильович. – Це гидко. Бо як можна виграти випадково, пройшовши тільки у фінальній частині шлях із семи матчів? Команда має знаходитися не лише в гарному ігровому тонусі, але й бути готовою функціонально і психологічно. Крім того, не треба забувати, що до цієї перемоги ми йшли два роки. Це – відбірний турнір, еліт-раунд. Яка ж випадковість? 

Читав, мовляв, на чемпіонаті світу не було іспанців. Так вони поступилися в еліт-раунді французам. Німці у відборі програли Норвегії з Ерлінґом Голландом у складі. Потім скандинави вибили й чинних на той момент чемпіонів англійців. Де ж тут випадковість? Ми були готові до цього успіху – усі хлопці і мій тренерсько-адміністративний штаб», - сказав Петраков.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Не звертайте уваги. Це заздрість.
dedpixto
я думаю, что с этой победой несколько иная история - её участники, как тренер, так и футболисты - испытывают некую обиду в связи с тем, что звук фанфар был недостаточно громким, хотя (на мой взгляд) через пять лет никто не вспомнит и фамилий тех, кто играл за сборную, место, где проходил чемпионат и другие нюансы, потому что событие это хотя и радостное, но невысокого уровня; вот кто может назвать (кроме специалистов) победителей юношеских турниров Лиги Чемпионов за последние, скажем, пять лет? кто-то вообще знает, какие команды побеждали? а ведь это - на взрослом уровне - турнир такой же престижности, как чемпионат мира!