Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 22:20
1586
0

Вадим ЄВТУШЕНКО: «З Колосом ні в якому разі не можна розслаблятися»

Помічник головного тренера «Динамо» розповів про підготовку команди

| Оновлено 19 червня 2020, 22:20
1586
0
Вадим ЄВТУШЕНКО: «З Колосом ні в якому разі не можна розслаблятися»
ФК Динамо Київ. Вадим Євтушенко

Помічник головного тренера «Динамо» Вадим Євтушенко розповів про підготовку команди до матчу чемпіонату України проти «Колоса»:

– Зараз ми знаходимося у щільному ігровому графіку, звісно, це накладає відбиток на тренувальний процес. У ці короткі проміжки між іграми для нас головне завдання – збалансувати стан гравців, які були задіяні у грі, і тих, хто не виходив на поле, але готовий до наступного матчу.

У сьогоднішньому тренуванні гравці були розділені на дві групи: ті, хто грав в основному складі у матчі із «Минаєм», мали одну тренувальну програму, а друга частина, яка не брала участі у матчі або мала небагато ігрового часу, провела повноцінне тренування з максимальною викладкою і зусиллями. Словом, заняття мало різну спрямованість. Повторюся, завдання таких тренувань, коли працює дві групи, – збалансувати кондиції команди, щоб усі гравці підійшли в однаковому стані до наступного поєдинку.

– Чи не розслабить «Динамо» той факт, що у «Колоса» після карантину серія поразок, і «Динамо» – явний фаворит матчу?

– Це виключено. Ми досягли дуже важливих перемог в останніх матчах, і усі хлопці розуміють, що у нас зараз кожна гра схожа на кубкову. Ні в одному матчі нам не можна розслаблятися і втрачати очки. Тим більше, що «Колос», незважаючи на поразки, в своїх матчах виглядав гідно. Крім того, у них хороший фізичний стан, та й у цілому, команда збалансована. Щоб їх перемогти, потрібно бути готовим до гри на усі 100%.

– «Динамо» провело кілька офіційних матчів після карантину, чи команда через них вже набрала оптимальну форму, увійшла в ігровий ритм і тонус?

– Напевно, жоден тренер не скаже вам, що команда знаходиться в оптимальній формі, навіть якщо вона пройшла повноцінні збори. Все одно є певні нюанси. Наприклад, у нас була група травмованих гравців, які не можуть бути в оптимальній формі апріорі. А якщо вони перебувають не у кращих кондиціях, то не можна подібного сказати і про всю команду. Але ми тренуємося і робимо усе можливе, щоб хлопці якомога швидше набрали форму. Головне, щоб усі були здорові і становили гідну конкуренцію один одному.

– У двох попередніх поєдинках з «Колосом» «Динамо» здобуло перемогу з рахунком 4:0 на виїзді і 2:0 вдома...

– Рахунок у цих матчах не має жодного значення, ми не беремо їх до уваги. Зараз ми знаходимося в абсолютно іншій фазі чемпіонату, а ті поєдинки – вже історія. Готуємося до нового протистояння, вивчаємо суперника і зробимо усе можливе, щоб на хорошому рівні відіграти майбутній матч.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 28 березня
Футбол | 28 березня 2024, 16:30 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 28 березня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.