Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 22:30
2960
26

Джерело: кілька футболістів Руху інфіковані коронавірусом

Відновлення сезону у Першій лізі заплановане на 24 червня

| Оновлено 19 червня 2020, 22:30
2960
26
Джерело: кілька футболістів Руху інфіковані коронавірусом
ФК Рух Львів

Кілька гравців львівського «Руху», лідера Першої ліги, здали позитивний тест на коронавірус. Тестування проводилося напередодні рестарту Першої ліги.

Поки невідомі ні кількість позитивних тестів, ні дії команди в зв'язку з цим. Очікується офіційна заява керівництва клубу.

Відновлення сезону у Першій лізі заплановане на 24 червня, в цей день «Рух» повинен приймати «Агробізнес».

Раніше коронавірус був виявлений у футболістів львівських «Карпат», через що три матчі УПЛ за участю цього клубу були перенесені.

 
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав Скориков
О, почалося, хто б сумнівався, що таке буде? Ссикливий якийсь цей клуб "Рух" Тай взагалі смішно, коли "тіпа лідери" Першої ліги спочатку мутили собі шарові місця в УПЛ, а всі знають, що Рух та Минай були голвоними бунтівниками, а зараз тема із короновірусом. Ганьба, коли боси профі команд, роблять все можливе аби не грати.....
Mr.Frost
Невірю жодному слову!
Владимир Копяк
Ну, и что дальше? Ждем, когда начнется мор в Минтае и Волыни, потом присоединятся Балканы и Черноморец ( они уж больно не хотят продолжения банкета в 1-й лиге)... Неужели такое возможно? Не думаю...
Al Zolo
перевести Рух в аматорскую лигу-есть правила состязаний и без исключений..... хватило уже никому непонятного ФК Львов-немного ли галычане на себя внимания привлекают?
Александр Шевченко
Про Херсон, Николаев и Полтаву, ваще молчу. Там, короны типа нет. У этих властей корона есть только в тех областях, где она нужна для карантина. Петьку видать хотят закрыть, по этому корона по Львову и Киеву у них гуляет, а по Одессе и Харькову, чудесным образом ее нет.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Почему корону вечно находят у всяких львовских клубах, то у Карпат, то у Руха? Че они там, не могут соблюдать мери предосторожности во Львове? Почему ни у Шахты, ни у ДК, ни у там Днепра1, ни у блин Маоиуполя с Ворсклой кроны нет, а она только у львовских
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил