Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 червня 2020, 12:39
1284
0

РБ Лейпциг — Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Баварія» — чемпіон. Але питання щодо срібного призера Бундесліги залишається відкритим

| Оновлено 20 червня 2020, 12:39
1284
0
РБ Лейпциг — Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Лейпциг. Дані Ольмо

У поєдинку 33-го туру чемпіонату Німеччини з футболу «РБ Лейпциг» прийме дортмундську «Боруссію». Матч відбудеться в суботу, 20-го червня, о 16:30 за київським часом.

«Лейпциг» та «Боруссія» відважно билися в поточному сезоні, але чемпіоном у восьмий раз поспіль стала мюнхенська «Баварія». Це незаперечний факт. І тепер командам, які займають друге і третє місця, залишилося з'ясувати, хто візьме «срібло», а хто задовольниться «бронзою». І це за умови, що в розподіл медалей не втрутиться «Баєр».

Після 32-х зіграних турів «Лейпциг» посідає третє місце в турнірній таблиці, маючи в активі 63 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 79-34. Це третій в Бундеслізі клуб за результативністю, а менше за «Лейпциг» пропустила тільки чудова «Баварія» — 31 м'яч.

Наставник «Лейпцига» Юліан Нагельсманн, якому, до речі, всього 32 роки, свою справу знає дуже добре. І не пропустить нагоди на фініші сезону нав'язати «Боруссії» боротьбу за срібні медалі, адже між командами всього три очки різниці.

Варто відзначити, що найкращий бомбардир «Лейпцига» в поточному сезоні Бундесліги Тімо Вернер (26 забитих м'ячів, 3 з них з пенальті) днями підписав контракт з «Челсі». Вернер дограє сезон в Німеччині, а вже в липні приєднається до свого нового клубу. В останніх матчах за «Лейпциг» Вернер точно захоче забити ще парочку голів.

Дортмундська «Боруссія» після 32-х зіграних матчів в чемпіонаті посідає друге місце, набравши 66 очок. «Боруссія» хотіла б бути першою, але з «Баварією» не посперечаєшся. Різниця забитих і пропущених м'ячів команди становить 82-37. І, найголовніше, в минулому турі «Боруссія», дізнавшись про дострокове чемпіонство «Баварії», розклеїлася, програвши скромному «Майнцу» з рахунком 0:2. Так що зараз команда перебуває явно не в найкращому психологічному стані.

Є велика доля ймовірності, що «Лейпциг» напружить всі сили і все-таки доб'ється перемоги, наздогнавши «Боруссію» за очками. Втім, сили суперників практично рівні.

Орієнтовні склади:

«РБ Лейпциг»: Гулачі — Клостерманн, Упамекано, Хальстенберг, Мукієле, Забітцер, Лаймер, Ангеліньо, Ольмо, Вернер, Шлік.

«Боруссія» Дортмунд: Бюркі — Піщек, Хуммельс, Аканжі, Морей, Вітсель, Джан, Геррейро, Бранд, Санчо, Холанд.

Не зіграють: Поульсен — Загаду, Дауд, Деланей, Хакімі.

20 червня, субота

«РБ Лейпциг» — «Боруссія» Дортмунд
Лейпциг. Стадіон «Ред Булл Арена». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Михайло Шаповалов
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.