Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 18 червня 2020, 20:41
1251
0

Бій Хосе Педраса – Міккель Леспьєр скасований. Анонс шоу в Лас-Вегасі

В ніч з 18 на 19 червня екс-суперник Ломаченка мав вийти на ринг у Лас-Вегасі

| Оновлено 18 червня 2020, 20:41
1251
0
Бій Хосе Педраса – Міккель Леспьєр скасований. Анонс шоу в Лас-Вегасі
MMABoxing. Хосе Педраса і Міккель Леспьєр

Боксерські поєдинки поступово повертаються після карантину. В ніч з 18 на 19 червня на любителів боксу чекає перший гідний уваги поєдинок в суперлегкій вазі.

На арені MGM в місті Лас-Вегас, штат Невада, пуерториканець Хосе Педраса (26–3, 13 KO) вийде в ринг проти американця Міккеля Лесп'єра (22–1–1, 10 KO). Бій пройде в форматі 10 раундів. Шоу представляють промоутерська компанія Top Rank та її голова Боб Арум.

Update. Головний бій скасований, так як у Джозі Тавераса, тренера Леспьєра, знайдений коронавірус.

У грудні 2018 року екс-чемпіон світу в двох дивізіонах Хосе Педраса поступився титулом WBO в легкій вазі українцеві Василю Ломаченку. Що здивувало багатьох, переможець був визначений лише за суддівськими записками. Педраса в тому бою виглядав гідно і залишив хороше враження. Багато експертів висловилися, що для Ломаченка це був один з найскладніших боїв в професійній кар'єрі, а може, і найбільш конкурентний поєдинок у легкому дивізіоні.

З тих пір 31-річний Педраса провів два бої. У травні 2019 року достроково переміг мексиканця Антоніо Лосаду в 9-му раунді і завоював вакантний пояс WBO Latino. А у вересні поступився в бою за вакантний пояс чемпіона США WBC Хосе Сепеді. Всі троє суддів дали рахунок 93–97 в 10-раундовому поєдинку. Таким чином, Педраса програв два з останніх трьох своїх боїв і знову поставлений перед завданням закривати прикру поразку.

Нещодавно Джервонта Девіс на прохання назвати найскладніший бій у своїй кар'єрі, згадав саме непоступливого Педрасу.

35-річний Міккель Лесп'єр, маючи безпрограшний рекорд, у березні 2019 року вийшов на чемпіонський поєдинок за пояс WBO проти американця Моріса Хукера і програв йому за всіма статтями, хоча і достояв до фінішу бою. Потім, в грудні 2019 року, його суперником став маловідомий канадець Руді П'єр Пауль, і перемога в 8-раундовому бою залишилася за Лесп'єром. Тепер після карантинної паузи у нього нове випробування.

Церемонія зважування

Напередодні бою боксери пройшли офіційну процедуру зважування:

Хосе Педраса важить 63,5 кг, Міккель Лесп'єр показав вагу 63,9 кг.

Прогноз на бій.

У Педраси солідніший послужний список суперників, і експерти віддають йому перевагу. Букмекери навіть виставляють котирування 1.10 на його перемогу, можливо, переоцінені. Для 31-річного пуерториканця це один з останніх шансів повернутися до титульних боїв. Втім, і Леспьєр розраховує на перемогу в першому бою після карантину. Поки що ніхто не змусив його піти з рингу достроково, до фінального гонгу. В одному програному бою Морісу Хукеру він пройшов всю дистанцію бою. А значить, поєдинок буде напруженим і навряд чи завершиться достроково.

Рекомендована ставка – перемога Хосе Педраси за очками.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.