Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 19 червня 2020, 14:28
11248
25

Як би виглядала футбольна збірна, якби за неї виступали спортсменки

Обережно! У цьому тексті багато сюрреалізму

| Оновлено 19 червня 2020, 14:28
11248
25
Як би виглядала футбольна збірна, якби за неї виступали спортсменки
Twitter

Блогер Sport.ua Дмитро Котков підготував незвичайну, в дечому сюрреалістичну картину! А що, якби у нас була жіноча збірна України з футболу, складена з найяскравіших спортсменок, які представляють різні види?

Вашій увазі одинадцять українських спортсменок, які ідеально вписуються в фантастичну збірну України з футболу:

Воротар: стрибунка у висоту Ярослава Магучіх

Ярослава Магучіх - одна з наших головних надій в легкій атлетиці. Стрибки у висоту від Ярослави змушують світову громадськість вигукувати від подиву! Магучіх є однією з найперспективніших спортсменок в світі, а після завоювання медалей на престижних змаганнях тепер її завдання - медаль на Олімпійських Іграх. Ярославу ставимо в ворота, оскільки їй в стрибучості майже немає рівних! Та й поки наші дівчата будуть атакувати, Магучіх встигне зняти кілька відео для ТікТок!

Центральний захисник: дзюдоїстка Дарина Білодід

Звичайно ж, Дашу Білодід ставимо в центр оборони. Раптом нашу красуню і чемпіонку обведуть, вона напевно встигне зреагувати і своїм коронним прийомчиком повалить на газон суперницю. Рекордсменка Білодід відповідатиме за захист.

На вигляд тендітна, але насправді дуже сильна Даша не дозволить нікому забивати в наші ворота!

Центральний захисник: фехтувальниця Ольга Харлан

Раптом Даша Білодід відвернеться, її обов'язково підстрахує ще одна наша чемпіонка, а саме фехтувальниця Ольга Харлан. Напевно, нашій багаторазовій чемпіонці варто вийти на поле зі шпагою, тільки треба б її десь заховати і при необхідності дістати. Ну а що! Луїс Суарес іноді дозволяє собі кусати суперників. Так що раптом Харлан застосує свій прийомчик із фехтування, багато хто це зрозуміє.

Правий захисник: стрибунка у висоту Юлія Левченко

Юлію Левченко ставимо на правий фланг. Швидка, гнучка і також дуже активна Юля буде борознити крайок і за прикладом Олега Лужного кращих часів постарається постачати нашу атаку результативними закиданнями та навісами. Також не повинно бути проблем в плані комунікації з воротарем Ярославою Магучіх, яка є колегою Юлі зі стрибків у висоту.

Особливо на кутових дівчата явно знайдуть спільну мову і не дозволять забити в свої ворота.

Лівий захисник: біатлоністка Юлія Джима

Уміння швидко бігати і добре стріляти - те, що стане в нагоді для флангового захисника. Плюс Юля може десь біля бровки залишити лижі і в моменти атак одягати їх, щоб швидше наблизитися до чужих воріт. Якщо нас будуть сильно атакувати, є гвинтівка. Пара нешкідливих пострілів по м'ячу, і ось вам свисток судді! Потрібно виносити нову сферу на поле, а ворота врятовані!

Опорний півзахисник: шахістка Ганна Музичук

Розумна шахістка Ганна Музичук, яка знає багато тактик і правильних рішень,  напевно підкаже дівчатам, який дебют буде правильним і виграшним. Сициліанський захист або королівський гамбіт, лондонська система або каталонський початок? Мабуть, у Ганни будуть домашні заготовки для суперника, і вона підбере правильну тактику для своєї команди.

Правий півзахисник: легкоатлетка Ольга Саладуха (капітан)

Найдосвідченіша в команді Ольга Саладуха, що спеціалізується на потрійному стрибку, буде виконувати роль Девіда Бекхема або Кріштіану Роналду. На правах капітана Саладуха буде заводити дівчат на вдалі ігри! І найцікавіше, що у Саладухи з Роналду є дещо спільне. Наприклад, перед головною дією Олі треба зробити три широких стрибки. Кріштіану, коли пробиває штрафний, робить також кілька широких кроків.

Лівий півзахисник: легкоатлетка Марина Бех-Романчук

Ще одна українка, яка спеціалізується зі стрибків у довжину. Марина з її фізичною формою буде дуже корисною фланговою футболісткою. Її рейди напевно змусять суперниць попітніти. І також, як пости з яскравими фото в інстаграмі, прекрасні паси на напарниць змусять публіку захоплюватися діями дівчини на полі!

Атакуючий півзахисник: шахістка Марія Музичук

Марія Музичук також займе місце в півзахисті. Як і її старша сестра Ганна, Марія відповідатиме за тактику і місце плеймейкера по праву дістанеться їй. Хто ще краще розпорядиться м'ячем і продумає комбінацію, яка закінчиться для опонентів шахом і капітуляцією. Так, львівська школа шахів, як і львівська школа футболу - це яскраві атаки і постійний пресинг. Саме цього хочуть українські фанати!

Нападаючий: Еліна Світоліна

В атаку треба ставити тих, хто буде розуміти один одного, як Сергій Ребров і Андрій Шевченко в найкращі часи.

Напевно, тандем Світоліної та Ястремської напрошується і з огляду на те, що це найкращі українські тенісистки на поточний момент, беручи до уваги той факт, що дівчата вже почали грати в парі на турнірах. Навіть те, що Світоліна в своїх іграх завжди робить виходи до сітки, вже дає їй право і в футбольній команді зайняти місце форварда, який також вибігає до сітки, тільки трохи іншої - сітки воріт. І в цьому випадку Світоліній, на відміну від тенісу, доведеться влучати м'ячем у сітку і радувати публіку голами!

Нападаючий: Даяна Ястремська

Азартна і заведена на атаки Ястремська доводить, що вона не любить сидіти в обороні на кортах. Тому місце в атаці зі Світоліною - це її позиція! Прекрасні смеші, а також форхенд і бекхенд, тільки футбольними м'ячами будуть зброєю збірної України. А ейс зі штрафного в дев'ятку і зовсім буде бонусом. А Даяна зможе це зробити! Її сильний удар змусив про себе говорити тенісну громадськість. Що ж! Ловіть пару форвардів Світоліна-Ястремська!

Головний тренер: біатлоністка Олена Підгрушна

Тренерський штаб можна доручити очолити досвідченій Олені Підгрушній, яка знає, як кувати «золото» в естафеті і не тільки.

Асистенти головного тренера: біатлоністки Віта Семеренко, Валя Семеренко, Олена Зубрилова

Інші командні бійці, сестри Семеренко і Олена Зубрилова, що прославили Україну в біатлоні, зможуть стати гідними помічниками для Підгрушної.

Ну що! Створюємо таку збірну України і вперед, до перемог!

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 53
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
temamx2727
Капец, это как же в голову такое придти может?))
nabooo
Спасибо за годный контент автору, и особенно за шахматисток на думающих футбольных позициях. Интересный ход получился.
TimurKhAI
Если будете собирать ещё и хоккейную сборную, то советую поставить в ворота Ольгу Коробку – тогда нам точно никто не сможет забить
Vbolivalnyk-Peter
Світоліну потрібно поміняти місцями з Харлан!
Vbolivalnyk-Peter
Тут помилка - Світоліна не може бути нападаючим - вона грає виключно у захисному стилі...
Vitalik_Medvid
Посміявся від душі)) Крім того, що спортсменки круті, так ше й одна красивіша за іншу - збірну по футболу спокійно можна переіменувати у збірну красунь)) Стаття оригінальна, і крута - автору спасибі!👏
Муґунот Уух
дааа, хорошая у Коткова трава....
axylinam
Изумительная сборная получилась
Mac_Gyver
Выглядела бы привлекательно. На этом закончим анализ этой идеи.
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
relax-1984
Не статья, а бред полнейший!!!
Александр Парфентьев
Шо за бред
dd dent
осложнение от карантина на лиц )
DKTheBest2
Жінку Морозюка назначити тренером, а не Підгрушну. Вона до футболу все-одно має більше відношення чим ці всі дівчата разом взяті.
Trasher311987
Наверное хороший ямайский, да спорт.юа?)))
Michael Savchyn
коронАвірус дав запарі у лампош