Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 червня 2020, 14:51
18165
2

Сергій РЕБРОВ: «Обмили медалі не так, як в Україні»

Головний тренер «Ференцвароша» підбив підсумки завоювання другого поспіль чемпіонського титулу

| Оновлено 18 червня 2020, 14:51
18165
2
Сергій РЕБРОВ: «Обмили медалі не так, як в Україні»
ФК Ференцварош

46-річний наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров прокоментував завоювання другого чемпіонського титулу зі своєю командою.

- Як відсвяткували? Довго обмивали золоті медалі?
- Ні, не так, як в Україні (посміхається). Та й гуляти нам нема коли. Дали команді тільки один вихідний, адже в суботу вже дербі з «Уйпештом».

- Будете догравати сезон основним складом?
- Подивимося, хто зіграє в матчах, які залишилися, але завчасно у відпустку ніхто не піде. До останнього туру всі футболісти будуть разом з командою.

- Що для вас означає черговий трофей у вашій кар'єрі?
- Я ніколи не замислювався, який титул найважливіший — вони для мене всі цінні, оскільки були здобуті з великими труднощами. Але, як вже мною було сказано, захистити чемпіонство завжди складніше, ніж завоювати його в перший раз. Так було і в «Динамо», так сталося в «Ференцвароші». Все-таки після першої перемоги завжди трохи притупляється мотивація, але ми з цією проблемою впоралися. Пройшли сезон дуже рівно.

- Для тренера завжди важливі не тільки перемоги, але й ріст гравців. З цим у вас теж все в порядку?
- Так, я бачу поліпшення гри практично у кожного виконавця. Хтось добивається більшого прогресу, когось запрошують до збірної. Для мене важливо, що футболісти сприймають наші вимоги, у них є розуміння нашої гри і почуття своїх позицій. На високому професійному рівні ти вже не можеш сильно поліпшити технічну майстерність гравця, хоча ми працюємо і над цим. Однак цілком очевидно, що кожен повинен знати свою роль на полі, а з цим у нас в команді порядок.

Оцініть матеріал
(142)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Ребров - умница. Но пожалуй уже надо брать украинских игроков и переходить из ферена в клуб более сильного чемпионата (не обязательно даже топ 5). Банально, как сказал сам Ребров, из-за потери мотивации, а во вторых для дальнейшего развития. Видно, что у него есть перспектива!
Trollface
Порядок в команде это главное.