Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1781
4

Гендиректор Руху: «Важливий період в історії клубу. Можемо вийти в УПЛ»

Ігор Дедишин прокоментував зміну наставника в команді Першої ліги

Гендиректор Руху: «Важливий період в історії клубу. Можемо вийти в УПЛ»
fcrukh.com

У понеділок «Рух» Львів оголосив, що новим тренером став 32-річний Іван Федик, який замінив Юрія Бакалова.

Генеральний директор клубу Ігор Дедишин розповів про відхід Бакалова, а також підтвердив, що в планах клубу - вихід в УПЛ. Зараз «Рух» лідирує в Першій лізі.

«Для нас відставка Юрія Бакалова – це обставини непереборної сили. Життя та здоров’я людини мають завжди бути на першому місці. Ми не могли залишитись осторонь ситуації, яка сталася у Юрія Михайловича. Для нас це теж дуже складна ситуація, адже залишається дев’ять днів до відновлення чемпіонату. Змінювати тренера в цей час є дуже великим ризиком. Змушені були прийняти відставку Юрія Михайловича, аби дозволити йому потурбуватися про здоров’я його та родини. Це найважливіше».

«Призначення Івана Федика - це продовження стратегічної лінії, яка в нас була. Він є львів’янином і для нас це важливий фактор. Не менш важливо, що Іван Зінонович був асистентом тренера у штабі Леоніда Кучука, відтак, в нього є досвід. Іван Федик знає команду та ситуацію, яка є у клубі. Він розуміє весь рівень відповідальності. Не думаю, що у нас будуть радикальні зміни, оскільки тренерський штаб залишився в тому ж складі, що й був до цього. Гадаю, призначення Івана Зіноновича виважене рішення. Переконані, що він гармонійно ввійде в колектив».

«Роль Мирона Богдановича Маркевича у житті «Руху» завжди була великою ще від моменту заснування нашого клубу. Він весь час поруч, як-то кажуть, на відстані руки. Це людина, яка вболіває за клуб, адже стояла ще біля витоків «Руху». Він завжди допомагав своїми порадами, інколи майстер-класами для тренерів. Зараз один з вирішальних періодів в історії клубу. «Рух» має великі шанси підвищитися в класі і досягти найвищого результату у своїй історії. Ми звернулися до нього за допомогою, за його великим досвідом, знаннями, харизмою та авторитетом».

«Поки є пауза у матчах національних збірних ми попросили його заповнити її допомогою своєму рідному клубу. Мирон Богданович любязно погодився на це і буде нам допомагати. Ми йому безмежно вдячні за це рішення і за цей крок, який він зробив. Мирон Богданович вкотре продемонстрував свою любов до нашого клубу», - сказав Дедишин.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
А можете і перегоріти. Всі команди спереду рівні. Один -два програти і в дупі.
Владимир Пидвирный
А цього запроданця федика в шию гнати зі Львова. Шльондра кацапська.
zzg77
В Рухе бродит какая-то инфекция - тренеры болеют один за одним!!!
Sviatoslav Kudelych
Гріх з таким баблом не вийти !