Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 16 червня 2020, 18:12
477
0

Вердер – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенський клуб може вже сьогодні оформити черговий чемпіонський титул

| Оновлено 16 червня 2020, 18:12
477
0
Вердер – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Баварія

У вівторок, 16-го червня, відбудеться матч 32-го туру чемпіонату Німеччини, в якому бременський «Вердер» прийматиме мюнхенську «Баварію».

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Баварія з 73 очками впевнено лідирує, і в разі перемоги вже після цього туру достроково оформить чемпіонський титул. Команда Хансі Фліка набрала 73 очки і відірвалася від дортмундської «Боруссії» на 7 пунктів.

У «Вердера» справи йдуть плачевно, адже бременці мають реальні шанси вилетіти до другого дивізіону. За три тури до кінця «Вердер» має 28 очок і від рятівного 15 рядку господарів відокремлюють 3 пункти. Але взяти очки в матчі з найкращим клубом Німеччини, що в даній ситуації просто необхідно, буде непросто.

У минулому турі «бременці» на виїзді розгромили «Падерборн» (5:1), а «Баварія», в свою чергу, виграла у менхенгладбахської «Боруссії» (2:1). Так що обидві команди перебувають у непоганій формі, але фаворит все ж очевидний.

Історія протистоянь між «Вердером» і «Баварією» налічує 118 матчів. У 27 з них перемога дісталася «Вердеру», в той час, як «Баварія» перемогла в 65 поєдинках. Ще 26 матчів між цими клубами завершилися внічию.

Букмекери впевнені, що «Баварія» виграє і достроково оформить черговий чемпіонський титул. На тріумф мюнхенців коефіцієнт 1,18, в той час як у випадку сенсаційного успіху «Вердера» можна отримати в 17 разів більше за ставку! Однозначно, що господарям просто необхідно брати очки. Так що є сенс ризикнути і поставити на 1Х.

Орієнтовні склади:

«Вердер»: Капіно – Гебре Селассі, Велькович, Мойсандер, Августінссон; Классен, Фогт, Еггештайн; Бітенкур, Рашица, Сарджент.

«Баварія»: Нойєр – Павар, Боатенг, Боатенг, Девіс; Кіммих, Коутіньо, Коман, Мюллер, Гнабрі; Левандовскі.

16 червня, вівторок

«Вердер» – «Баварія»
Бремен. Стадіон «Везерштадіон». 21:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.