Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
447
0

Уніон Берлін - Падерборн. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Після 1:1 в першому колі командам є що доводити

Уніон Берлін - Падерборн. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Падерборн

У вівторок, 16-го червня, відбудеться поєдинок 32-го туру Бундесліги, в якому «Уніон Берлін» прийме «Падерборн». Зустріч пройде на стадіоні «Ан дер Альтен Фьорстерай». Стартовий свисток Бібіани Штайнхаус прозвучить о 21:30 за київським часом.

Обидві команди борсаються на дні турнірної таблиці, але якщо майбутні господарі практично забезпечили собі збереження прописки в еліті, то гості можуть теоретично пободатися тільки за плей-офф. Але для цього спочатку потрібно виграти три останні матчі, що на один менше, ніж за 31 тур до цього. Тому в даний розклад віриться важко.

І все ж, командам є що доводити навіть в такій ситуації. «Уніон Берлін» вперше в історії грає в Бундеслізі і хоче зайняти максимально високе місце. Від дев'ятої сходинки, на якій йде «Шальке», команду Урса Фішера відділяють якихось чотири очки, чому не позмагатися на фініші? Тим більше, що два з трьох майбутніх матчів будуть зіграні проти аутсайдерів.

«Падерборн», до слова, на виїзді грає навіть успішніше, ніж удома, тому хлопці Штеффена Баумгарта також мають намір серйозно поборотися хоча б за нічию.

У першому колі команди зіграли внічию 1:1, але берлінський клуб був ближче до перемоги, маючи на один гольовий момент більше.

У майбутній зустрічі наставник господарів не зможе розраховувати не кількох травмованих гравців ротації, у головного тренера гостей є два дискваліфікованих. Навряд чи в матчі буде забито багато голів, майстерність в завершальній стадії страждає у обох колективів.

Орієнтовні склади:

«Уніон Берлін»: Гікевіч, Райхель, Шлоттербек, Фрідріх, Тріммель, Гентнер, Андрич, Маллі, Бюльтер, Інгвартсен, Андерссон.

«Падерборн»: Зінгерле, Янс, Хюнемайер, Штродік, Коллінз, Хольтман, Гьясула, Васіліадіс, Еванс, Мамба, Србені.

16 червня, вівторок

«Уніон Берлін» – «Падерборн»
Берлін. Стадион «Ан дер Альтен Фьорстерай». 21:30
Пряма трансляція на онлайн-сервісі «Megogo»
Арбітр: Бібіана Штайнхаус
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.