Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 червня 2020, 12:41
2055
0

Артур РУДЬКО: «Не думаю, що всі були в захваті від звільнення Реброва»

Команда поважала тренера, вважає колишній воротар «Динамо»

| Оновлено 16 червня 2020, 12:41
2055
0
Артур РУДЬКО: «Не думаю, що всі були в захваті від звільнення Реброва»
ФК Динамо Київ. Артур Рудько

28-річний екс-воротар «Динамо» Артур Рудько розповів, як футболісти київського клубу сприйняли новину про звільнення з команди екс-головного тренера «біло-синіх» Сергія Реброва.

«Не думаю, що всі в захваті були. Кажу за себе: не можу сказати, що прямо засмутився, але розумів, що йде людина, за якої я грав. А також навіть з позиції вболівальника бачив результат його роботи. Тим більше — зсередини. Тобі дали приклад того, як будується команда. Не вправи і бігова робота, а в першу чергу в ментальному плані, психології та роботі з колективом. Він може знайти підхід до футболіста. При ньому грали і Хачеріді, і Гармаш. Проблеми з дисципліною, як кажуть, були завжди і нікуди не підуть. Але Станіславович знаходив підхід.

Команда поважала Реброва. Людина до цього працювала в молодіжній команді, а потім була помічником Блохіна. Навіть в останні півроку-рік, коли головним був Олег Володимирович, більшу частину роботи вже виконував Ребров. Тому команда була готова до нього, а його приходу були раді всі. Гравець, приймаючи м'яч, знав три-чотири варіанти, куди віддати. Основна філософія була спрямована на це. А не так, що поставив 11 кращих футболістів на даний момент, а як вони будуть грати», — сказав Рудько в інтерв'ю Sport Arena TV.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.