Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
651
2

Прометей в цьому році буде грати в єврокубках

Клуб із Кам'янського має амбітні плани

Прометей в цьому році буде грати в єврокубках
ФБУ. Володимир Дубинський

Президент «Прометея» Володимир Дубинський повідомив, що в наступному сезоні клуб планує виступити в єврокубках. Нагадаємо, що в минулому сезоні команда з Кам'янського завоювала бронзу Суперліги.

««Прометей» в цьому році буде представлений волейбольною і баскетбольною командами в єврокубках, і ми зараз знаходимося в очікуванні календаря єврокубків. Я розумію, що зараз у керівників нашої Федерації просто розрив мозку, ми передали свої побажання, і я вважаю, що ідеальним варіантом було б почати чемпіонат в середині вересня. Ми плануємо всi команди збирати з 15 липня по 1 серпня. Це і проходження медогляду, і початок тренувального процесу. Ми думали, що не буде виїзних зборів, але не виключено, що все це божевілля закінчиться 1 липня-1 серпня, і у нас будуть збори за кордоном.

Будемо фінансувати, будемо намагатися зробити все, щоб нашим глядачам не було соромно дивитися на нас, коли ми вийдемо на майданчик. Повірте, в цьому році буде не менш гідна команда. З'являться нові гучні імена, нові гучні історії. Ми дуже сильно цього прагнемо!», - сказав Дубинський.

Раніше «Прометей» підписав трьох українських гравців, а команду очолив Віталій Черній.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
ОСОБИСТІ ДАНІ
Псевдоніми: Влад Дубинський, Волдмир Дубинський, Володимир Герченкрой, Володимир М. Дубинський, Володимир Дубинський
Використана дата народження: 28 січня 1965 р. Місце народження: Україна
Колір волосся: коричневий Очі: коричневі
Зріст: 167,5 см Вага: 99,8 кг
Стать: чоловіча Раса: білий
Посада: розвиток нерухомості, інтернет-бізнес
Національність: українець
Номер, присвоєний в Національному центрі інформації про злочинність: W942236875
ПРИМІТКА
Брати, як вважається, проживають в Україні.
УВАГА: РОЗШУК!
Володимир Дубинський та його брат Леонід Дубинський розшукуються за їхню ймовірну участь в іпотечному шахрайстві в Каліфорнії.
Брати будували, розвивали і продавали нерухомість в Каліфорнії з серпня 2006 року по травень 2008 року. Оскільки ринок нерухомості
знизився, брати, ймовірно, набрали членів сім’ї, співробітників та партнерів з гарною кредитною історією, які б діяли як солом’яні
покупці житлової нерухомості.
Окружний суд Сполучених Штатів по східному округу Каліфорнії (Сакраменто, штат Каліфорнія) 14 вересея 2012 року видав
федеральний ордер на арешт Володимира Дубинського та Леоніда Дубинського після того, як їм було пред’явлено обвинувачення у
поштовому шахрайстві.
Якщо Ви маєте будь-яку інформацію про цю людину, зверніться до місцевого офісу ФБР або до найближчого посольства чи консульства США.
Місцеве відділення: Сакраменто
rugby1970
А баскетболистов и волейболисток не смущает, что т.н. владелец клуба - мошенник, которого разыскивает ФБР??? И зачем вообще понятие "спортивного принципа", если за копейки можно купить команде место в Суперлиге и потом, собрав неплохих, но беспринципных спортсменок, вонять за деньги везде, что ты, дескать, поднимаешь спорт??? Мурло на фото - далеко от спорта, как я - далек от вагины Индиры Ганди, да простит меня великий народ Индии!!! ТЬФУ!!!