Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 червня 2020, 19:52
16210
2

Экс-гравець Дніпра розповів, як хотів купити клуб у Коломойського

Ігорю Валерійовичу це було нецікаво

| Оновлено 12 червня 2020, 19:52
16210
2
Экс-гравець Дніпра розповів, як хотів купити клуб у Коломойського
ФК Дніпро. Едуард Сон

Екс-півзахисник «Дніпра» Едуард Сон, який у складі клубу був чемпіоном СРСР, розповів, як намагався зустрітися з Ігорем Коломойським на предмет продажу клубу. Сон залишив телефон Андрію Русолу, але йому так ніхто і не передзвонив.

«Це більше виходило від мого партнера. Він сам з Дніпропетровської області, вболівав за «Дніпро». Ми розуміли, що Коломойський не хоче фінансувати клуб. І партнер запитує: «Може, допомогти чимось?» У нас були плани. Але сенсу саме допомагати не було - фінанси увіллємо, все розпиляють і нікому не буде толку. Потрібно було звернутися до представників міста та до Коломойського, щоб зрозуміти - чи цікаво працювати з клубом чи ні? Почали пробивати зустріч з Філатовим (міський голова Дніпра - прим.), Обіцяли, що він мені зателефонує - не передзвонив. Домовлялися з близькими до Коломойського людьми, шукали зустрічі. Я наївна людина, з чесним підходом, хотів дати людям хорошу зарплату - тільки без злодійства. Але ми ні з ким не зустрілися.

На матчі присвяченому пам'яті Кучеревського ми побачилися з Андрієм Русолом. Підійшли до нього і запропонували організувати зустріч з Коломойським. Він сказав: «Добре, я вас зрозумів». Ми залишили телефони і так до сих пір ніхто не подзвонив. Потім пішла історія, що він збанкрутував «Дніпро» і створив новий. Прикро, що так сталося. Була мода мати клуб. Коли стало немодно, все закінчилося», - сказав Сон.

«Дніпро» припинив існування в липні 2019 року.

Оцініть матеріал
(132)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Сон нефть нашел? Откуда у него баблишко финансировать бюджет ТОГО Днепра?
balamyt
Главное ..что Сон любит и понимает футбол ,проблемы родного клуба из Днепра ,и знает где для этого деньги взять ,если своих не хватит..