Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 червня 2020, 22:01
5324
3

«Платимо 10% від зарплати». Клуб Мілевського і Хачеріді має проблеми

Чинний чемпіон має фінансові труднощі

| Оновлено 09 червня 2020, 22:01
5324
3
«Платимо 10% від зарплати». Клуб Мілевського і Хачеріді має проблеми
pressball.by

Чинний чемпіон Білорусі «Динамо» Брест підтвердив інформацію про фінансові проблеми. Про це розповів керівник клубу Олександр Зайцев.

Не виключено, що керівництво не зможе переоформити контракт українського форварда Артема Мілевського, чий договір закінчується через 6 місяців.

Крім того, на контракті у брестчан українці Євген Хачеріді (контракт до кінця 2021 роки) і Олександр Нойок (до кінця 2021).

«З «Динамо» наробили багато помилок. Так, нам вдалося завоювати багато титулів за ці неповні чотири роки. У нас було багато помилок, які потихеньку виправляємо. «Динамо» Брест - дорогий проект. Пандемія дуже нас приземлила. Ми змушені були різко скоротити витрати на клуб. Розраховували в цьому сезоні бути в нулях по зарплаті. Не буду називати цифри. Скажу так, що ми зібрали дуже значну по білоруським мірками суму від спонсорів і рекламодавців».

«Останнє планували добрати в Лізі чемпіонів в спробі пробитися в груповий раунд. І таким чином вийти на нуль. А в наступному році постаратися заробити. Можна тепер це сміливо забувати. Нічого не буде. Тому що спонсори або розбіглися, або поставили на паузу. Я їх прекрасно розумію. У мене у самого в бізнесі були важкі часи».

«Замість нульового балансу у нас в цьому році суцільні збитки і витрати. Зараз радіємо з того, що пережили якесь дно. Мало не збанкрутували. Було дуже важко з фінансами».

«Зарплату платимо вчасно. Просто ми її урізали. У найкращому випадку, хлопці отримують відсотків по 10 від своїх контрактів. Зрозуміло, що це позначається на якості гри. У нас була, скажімо так, досить сильна психологічна яма. Упевнений, що ми не самотні в наших бідах. Інші білоруські клуби також далекі від фінансової стабільності. Але це форс-мажор».

«Ситуація виправилася? Так. Зараз і у мене з деякими бізнесами легше стало. І в колективі стало легше. З хлопцями вдалося знайти спільну мову. Прийшов час, коли треба грати не тільки з любові до грошей, але і з любові до футболу. Зрозуміло, ніхто не відміняв фінансове питання. Розберемося», - сказав Зайцев.

«Динамо» зараз в чемпіонаті йде на 5-му місці.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
В ЛЧ разве что чудом попадут ... с их стоимостью всех игроков до 10 млн, хотя трактористы конечно попадали, но то скорее исключение