Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1323
0

ДЕНИСОВ: «ФІФА і УЄФА кажуть грати, а в Першій лізі ведуть якісь суперечки»

Відомий журналіст висловився про скандал в нижчих українських дивізіонах

ДЕНИСОВ: «ФІФА і УЄФА кажуть грати, а в Першій лізі ведуть якісь суперечки»
Футбол 1/2/3. Олександр Денисов

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов прокоментував не вирішене питання щодо рестарту сезону в Першій лізі.

Очікується, що збори ПФЛ відбудеться 11 червня.

«Ситуація в Першій лізі закрутилася. Щоб була зрозуміла суть цієї «Гри престолів: клуби Першої ліги можна розділити на дві групи. Перша: це «Металіст-1925», «Оболонь» та «Інгулець». Вони прямо або опосередковано звинуватили групу команд в особі першої трійки, «Рух», «Минай» та «Волинь», що ті саботують рестарт і хочуть зайти в УПЛ в наступному сезоні. Є ще й третя група клубів. У них немає фінансової можливості грати зараз і взагалі вони, можливо, не вийдуть на наступний сезон. І є ті, хто можуть грати. Інше питання: чому стільки пристрастей навколо Першої ліги, мені до кінця не зрозуміло.

Я вчора постарався обдзвонити всіх. Розмовляв з тими, хто проти, кому все одно, з Андрієм Павелком, з Сергієм Макаровим, з активним сьогодні Сергієм Стороженком. Думок дуже багато, але у мене тільки одне питання: як у нас в країні, коли ФІФА, УЄФА та УАФ кажуть «так», МОЗ також згоден, але Перша і Друга ліги, навіть на тлі аматорів, ведуть якісь суперечки. При тому, що вони вже 6 місяців не грають у футбол взагалі. Якщо не грати далі, то буде 10 місяців», - сказав Денисов.

Нагадаємо, що в Першій лізі залишилося провести 11 турів. Лідирує львівський «Рух», який випереджає «Волинь» на одне очко. У двох балах від лідера розташувалися відразу чотири команди - «Минай», «Інгулець», «Оболонь-Бровар» і «Агробізнес». За регламентом в УПЛ повинні вийти найкращі три клуби за підсумками сезону.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.