Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
974
5

Алекс ВЕЛИКИХ: «Лаціо і Фіорентина купили б Циганкова за 14-15 млн євро»

Лідер «Динамо» цікавий багатьом італійським клубам

Алекс ВЕЛИКИХ: «Лаціо і Фіорентина купили б Циганкова за 14-15 млн євро»
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков

Відомий футбольний скаут Алекс Великих розповів про інтерес італійських команд до українських футболістів:

«Гравці з українського чемпіонату цікаві італійським клубам, але ціни на цих футболістів дуже великі. Конкретизувати дуже складно, тому що йдуть переговори. Можу сказати, що «Сампдорія», «Фіорентина», «Рома» - це активні гравці щодо українських футболістів.

Ціна на ТОП-футболістів? Дуже складно сказати. Наприклад, Тайсона «Рома» взяла б безкоштовно, оскільки трансфер вони не потягнуть. Циганкова, до слова, якби за 14-15 мільйонів продали - умовний «Лаціо» або «Фіорентина» взяли б його. Але ціна на Циганкова не 13-15 мільйонів, а набагато вища», - сказав Великих.

Читайте також: В'ячеслав Заховайло: «Циганкову навіть не потрібно думати про трансфер в Європу».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Я не пойму одного, если Суркис считает, что его игроки стоят или БУДУТ стоить в будущем намного больше, чем за них предлагают, то почему не прописать в договоре % с последующей продажи? Например: Цыганкова готовы взять за 13 лямов. Суркис считает, что его цена 20. Ну продай за 13 и пропиши в договоре 25% с последующей продажи. Если игрок реально стоящий, то из итальянского чемпа его за 30-40 лямов могут и забрать. Получишь свои 7-10 лямов и пацану дашь шанс. А так будет как с Милевським: ни себе, ни людям...
Trasher311987
Насчёт Лацио Циганков очень интересен, ещё в 2018 году, когда на стадио Олимпико Витя забил пяткой в ворота Лацио, тогда пошли эти разговоры.
И Симоне Индзаги на него обратил внимание.
Вполне возможно, потому что после этого сезона в Лацио будет распродажа, Савич, Луис Альберто, Лулич, они все на слуху, а скорее всего Лацио будет в лч.
Лично Я очень симпатизирую Симоне Индзаги как тренеру.
Только рад если Витя туда перейдет
dd dent
За бесплатно тайсоншу нормас, бразильская логика кстати) а цыганкова еще не факт что выйдет нормально продать, если клубы будут учитывать его травматичность + нужно участие в еврокубках, желательно удачное выступление
pike1
Тпйсона бесплатно бы взяли?) где вы беретесь такие агенты