Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2020, 01:51
1678
0

ЯЩИШИН: «Карпати готові до технічної поразки, оскаржувати її не будемо»

Виконавчий директор «Карпат» – про звинувачення у спробі зриву сезону в УПЛ

| Оновлено 03 червня 2020, 01:51
1678
0
ЯЩИШИН: «Карпати готові до технічної поразки, оскаржувати її не будемо»
Футбол 1/2/3. Ростислав Ящишин

Виконавчий директор львівських «Карпат» Ростислав Ящишин прокоментував скасування матчу 24 туру УПЛ з «Маріуполем» в зв'язку зі спалахом коронавірусу в клубі.

«У середу ми пройшли на базі тестування, а в п'ятницю ввечері, близько опівночі, доктор надіслав нам результати, за підсумками яких всі були здорові. Але залишалося перевірити ще близько 20 зразків. Завантаженість серйозна, відповідно, лабораторія не могла все зробити відразу. У суботу, о 9-й ранку, знову подзвонив лікар і сказав, що у нас є троє інфікованих і три людини під підозрою. Я в ту ж секунду повідомив про це в УАФ та УПЛ. Також зателефонував до Маріуполя, щоб вони зупинилися і не їхали до Львова до з'ясування ситуації.

Я відразу подумав, що ситуація критична і потрібно миттєво приймати рішення. На офіційному сайті у нас була відповідна заява. Якщо хтось, УАФ або УПЛ, буде вважати, що Карпати не підготували до матчу або симулювали хворобу, ми готові до технічної поразки, ніяким чином оскаржувати її не будемо. Для Карпат людське здоров'я важливіше, ніж очки. Ті, хто вигадують, що ми спеціально зриваємо матч, або убогі люди, або просто не поінформовані.

Якщо ви запитаєте у міста або області, скільки Карпати зробили за останні чотири дні, коли стало відомо, що матч відбудеться на стадіоні «Україна», яку колосальну роботу ми провели, скільки ми з Євгеном Диким зробили, щоб владнати величезну кількість проблем, то у будь-якої адекватної людини питань не виникне. Я не розумію, як можна в голові мати такі думки, щоб так брутально спекулювати людським здоров'ям і життям, мати такі хворі ідеї, щоб звинувачувати Карпати, що вони хочуть кабінетними методами вплинути на хід чемпіонату. Це не має сенсу», - сказав Ящишин.

Нагадаємо, «Карпати» пішли на самоізоляцію, скасувавши передматчеве заходи. «Маріуполь» ж на півдорозі до Львова розгорнув клубний автобус назад.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.