Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 травня 2020, 14:06
86356
12

Джошуа розповів, що завадило Кличку стати найвідомішим бійцем у світі

Британець вважає, що Володимир був гідний більшого і сам намагається бути схожим на українця

| Оновлено 31 травня 2020, 14:06
86356
12
Джошуа розповів, що завадило Кличку стати найвідомішим бійцем у світі
K2 Promotions. Ентоні Джошуа і Володимир Кличко

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) розповів, чому він хоче бути схожим на Володимира Кличка.

«З кого я беру приклад, так це з Володимира Кличка. Але це складно, тому що коли я прийшов в бокс, я розумів як працює ринок. Англійська - не рідна мова для Кличка, його ім'я - не західне. Воно не дуже впізнаване і не так добре запам'ятовується, як Ентоні Джошуа.

Кличко спробував, але його команда зрозуміла, що Володимира складно просувати в маркетинговому плані. Проте, якби Кличко добре володів англійською, а його ім'я було легше вимовляти, то з точки зору маркетингового просування він був би одним з найвідоміших боксерів, яких коли-небудь бачив світ. Я спробую використовувати формулу поведінки Кличка, оскільки його дуже поважають за межами рингу.

Зараз на ринг повертається Майк Тайсон. Його команда покликала для спільної роботи Кличка. Вони могли подзвонити кому завгодно, але зателефонували йому. Все тому, що він супертяж, якого поважають, він знає, як працює бізнес. Я дуже хотів би, щоб мене теж таким запам'ятали. Володимир Кличко - це людина, на яку я рівняюся прямо зараз», - сказав Джошуа.

Нагадаємо, Володимир Кличко і Ентоні Джошуа зустрічалися на рингу в 2017 році. Українець програв нокаутом в 11-му раунді, хоча британець по ходу поєдинку сам побував на канвасі і був близький до дострокової поразки.

Читайте також: Володимиру Кличку повернули три чемпіонські пояси, які він програв Ф'юрі

Оцініть матеріал
(701)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arthur Sir
Пол-миллиарда зрителей во всему миру видели бой Кличко с Хеем, 300 лямов видело бой Кличко против Пулева. Лучшие цифры показывал только финал ЧМ по футболу. Фигасе он не узнаваемый
Віталій Гнедько
Дивно чути, що Володимир Кличко погано розмовляє англійською мовою, адже він вже 10 років її виклристовує, як основну мову спілкування в побуті.
Бокс и Политика
Братья лучшие!
Алексей Столетов
Блин. Я Леннокса Льюиса никак не запомню имя, хтоя жил рядом со школой где он учился. А "Деонтей Уайлдер" вообще издевательство над органами воспроизведения звуков
Сергей Иванамофф
Джошуа еще даже не прошел и четверти пути Кличко. Продержись хотя бы половину времени, что царствовал Кличко, а потом мы будем прислушиваться к словам мужа, а не мальчика.
Ossa8860
Вовке ничто не помешало стать известнейшим боксёром.
Trollface
Если Фьюри его уронит. О Джошуа забудут надолго
Vytas Meskauskas
Кличко помешало что он скромный, посмотрите на боксеров после каждой победы они говорят что лучшие . Вообще надо выходить на бой и забирать пояса что бы уйти как чемпион. Терять уже нечего.
Comrade Me
Не команда Тайсона позвала Вовку, а команда Холифилда.
Хотя, может, и Тайсона тоже, не знаю.
генадий павленко
а по моему ему помешали стать более узнаваемым европейские контракты
1- в прямом эфире он шол в европе, америка-только повторы , или время не рейтинговое
и самое главное пункт контракта : 1 раунд =1 млн дол( или сколько там ) , вледствие многие бои получались очень осторожными, затянутыми, когда противник уже был надломлен с ним могли возиться еще 3-4 раунда( когда чувствовалась опасность от соперника такого не происходило), вследствие мы потеряли много возможных нокаутов уже в первых раундах, в нарезках это бы смотрелось круто.
Diego Armando
Ентоні, ще парочка зальотів і тебе будуть згадувати як боксера, якому наприкінці славетної кар'єри програв Володимир "Доктор Сталевий Молот" Кличко (до речі мавши хороші шанси перемоги у тому поєдинку).
Тому попустися, надінь на себе пояси й поки що хайпуй.