Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 31 травня 2020, 00:26
532
0

Благой Іванов - Аугусто Сакаї. Прогноз і анонс на бій

Співголовний бій турніру UFC on ESPN 9

| Оновлено 31 травня 2020, 00:26
532
0
Благой Іванов - Аугусто Сакаї. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Благой Іванов

Атлетична комісія штату Невада дала дозвіл на проведення спортивних змагань, і UFC у ці вихідні повертається до свого рідного Лас-Вегасу. У ніч проти неділі там стартує турнір UFC on ESPN 9, який пройде на власній арені промоушену «UFC APEX».

У ко-мейн івенті важковаговики Іванов і Сакаї поборються за місце в топ-10 рейтингу.

Іванов - колишній чемпіон WSOF/PFL - дебютував в UFC у 2018 році, «в одну хвіртку» програвши в п'яти раундах екс-чемпіону організації Джуніору дос Сантосу. Потім болгарин добре провів першу половину 2019 року, вигравши рішенням у Бена Ротвелла і Тая Туйваси, але на UFC 244 Іванов оступився на Дерріку Льюісу в конкурентній сутичці.

Екс-боєць Bellator Сакаї пробився в UFC завдяки перемозі в Претендентській серії Дани Вайта у 2018 році. Рекорд бразильця всередині октагону становить 3-0 з перемогами нокаутом над Чейзом Шерманом і Марчином Тибурою, а також роздільним рішенням суддів над екс-чемпіоном UFC Андрієм Орловським.

Прогноз на бій

Стиль і фізичні дані обох бійців говорять про те, що ми можемо побачити нудний трираундовий поєдинок, під завісу якого в учасників повністю закінчиться бензобак. Іванов має непогану «ударку» з хорошим джебом, володіє нокаутуючим панчем (хоч цього ще не показав в UFC), і він є відмінним грепплером. Однак Іванов - невеликий важковаговик з ростом 180 см, і це часто позначається на його боях.

Сакаї, навпаки, великий важковаговик з 191 см зросту, якому необхідно ганяти вагу для того, щоб потрапити в ліміт. Для своїх параметрів він є на диво швидким, і його удар має величезну силу. 11 з 14 перемог він здобув нокаутом, однак Іванов має надзвичайно міцне підборіддя і фінішувати ударами його буде вкрай важко. Для того, щоб виграти, Сакаї слід утримувати супротивника на дистанції, проте його удари не можна назвати вивіреними і технічними. Припустимо, що у Іванова вийде виходити на вигідну для себе дистанцію, щоб в результаті отримати перемогу суддівським рішенням.

Перемога Іванова за очками

Основний кард

Тайрон Вудлі – Гілберт Бернс

Благой Іванов – Аугусто Сакаї

Біллі Куарантілло – Спайк Карлайл

Рузвельт Робертс – Брок Вівер

Маккензі Дерн – Ханна Сайферс

Попередній кард

Кетлін Чукагян – Антоніна Шевченко

Деніел Родрігес – Гейб Грін

Джамал Хілл – Клідсон Фаріас де Абреу

Тім Елліотт – Брендон Ройвал

Луїс Смолка – Кейсі Кінні

Кріс Гутьєррес – Вінсент Моралес

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.