Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
|
276
1

САЛАДУХА: «Ставимо за мету підвищити до 40% людей, що займаються спортом»

Українська легкоатлетка - про ініціативи нинішньої влади

САЛАДУХА: «Ставимо за мету підвищити до 40% людей, що займаються спортом»
IAAF. Ольга Саладуха

Відома українська легкоатлетка і депутат Верховної Ради України Ольга Саладуха розповіла про ініціативи влади в галузі спорту.

«Зараз ми працюємо над багатьма законами, які спрямовані на розвиток фізичної культури і спорту. Наприклад, у нас є законопроєкт про оренду. Суть полягає в тому, що тендери на оренду державних підприємств проходять по «Прозорро» або на аукціонах. І щоб спортивні організації могли орендувати приміщення без аукціону, потрібно приймати окремий закон. Зараз ціна оренди велика, багато ДЮСШ закриваються, тому що секції не можуть собі цього дозволити.

Є ще багато цікавого. Наприклад, ми хочемо, щоб спортсмени, які досягли якихось серйозних результатів в спорті, а також звань (МС, МСМК), мали преференції, додаткові бали при вступі до ВНЗ. Це могло б бути стимулом для того, щоб надихнути дітей та молодь займатися спортом. Зараз зареєстрований законопроєкт «Про меценатство», а також законопроєкт, спрямований на розвиток масового спорту в Україні, так як країна ставить за мету підвищити до 40% кількість людей, які займаються спортом і ведуть активний спосіб життя», - сказала Саладуха.

Читайте також: Ольга САЛАДУХА: «Спортсмена купити легше, але краще найняти його тренера»

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
"Зараз ми працюємо над багатьма законами"
Кнопочку давила за те, щоб електроенергію качали с рашкі, давила, приєдналася до брехла, якого ще не бачила історія - приєдналася - йди на Х