Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 травня 2020, 19:14
8918
66

Васілій УТКІН: «Не розумію, чому преса перетворила життя Усика на пекло»

Російський футбольний коментатор підтримав українського боксера

| Оновлено 28 травня 2020, 19:14
8918
66
Васілій УТКІН: «Не розумію, чому преса перетворила життя Усика на пекло»
РІА Новини. Василь Уткін

Російський футбольний коментатор Васілій Уткін в інтерв'ю українській журналістці Наталії Влащенко підтримав Олександра Усика та заявив, що преса перетворила життя боксера в пекло:

«Чий Крим? Кримчан. І спробуйте заперечити. Я дуже добре розумію, що приєднання Криму – як мінімум, сумнівне з точки зору закону, а швидше за все і незаконна дія. Але мені все це дуже нагадує розмови про те, як у чоловіка забрали дружину, коли він був в запої. Розумієте, почуття у нього збереглися, але дружина від нього пішла. Він каже: «Ну як ти міг, ти ж мій сусід? Я адже всього лише запив, але я ж повернуся тощо».

Я розумію, що є об'єктивно існуючі кордони. Це місце, де збирають податки. Але, власне кажучи, я нічого не чув про кримських партизанів. Я впевнений, що там не всі здорово влаштовано, але, по-моєму, в масі своїй там люди не дуже хочуть жити з Україною.

Ну це ж просто пекло, на яке перетворила українська преса життя Олександра Усика. Я навіть не знаю, як би я правильно себе вів на його місці. Я дуже красномовний, верткий, але й я часом не знаю, як дати відповідь на питання, щоб тебе просто залишили в спокої. А він адже, до всього іншого, ще й боксер. Яким би він не був розвиненим, але люблять і цінують його не за те, що він добре розмовляє.

Я не знаю, по-моєму, це пекельне пекло. Людина всього лише народилася і живе в Сімферополі, нічого злочинного не робила. Він там народився і виріс. Він не переїхав туди, коли сталися події 2014 року. Він йде на усвідомлені ризики. Я на його стороні. І я не розумію, навіщо перетворювати його життя на пекло. Ні, може так і треба, я просто не розумію. Я ще раз повторюю, що я людина красномовна і вертка, але я не уявляю собі, як правильно відповісти на питання, які йому регулярно ставлять. Те, що більшість налаштована до нього миролюбно – в цьому я абсолютно впевнений. Але це нормально, що життя і суспільство визначається в активному напрямку меншості».

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 15
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Нокауту не буде. Чжан Чжілей зробив прогноз на бій Ф'юрі – Усик
Бокс | 17 квітня 2024, 16:03 0
Нокауту не буде. Чжан Чжілей зробив прогноз на бій Ф'юрі – Усик

Китайський боксер ставить на британця, але залишає невеликі шанси українцю

Коментарі 66
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Очередной кокошник пытается отмыть обосравшегося кокошника усика
Vladislav Pohily
Уткін наче і не дурний і не затятий імперець, але він класичний приклад приказки "російський лібералізм закінчується там, де починається тема України". Наче і визнає, що Крим віджали не законно й підло, але ж "Крим наш".
Sport
Уткин - далеко не дурак. Он всё прекрасно понимает и знает что к Усику претензии не зато что тот родился в Симферополе. Просто Вася говорит что ему выгодно, и его трудно винить, ведь он кацап живущий в мордоре, ему надо следить за словами.
vizuals
"Чей Крым? Крымчан. И попробуйте возразить"
А давай спробуємо - Крим належить усій Україні, а не лише кримчанам.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Orel
Тому що Усік безмозглий ватник.
Футбол в квадрате
Блин, че вы его все так защищаете?! Уткин ты ж даже не комментатор бокса и не украинец тем более! Переедет к вам, тогда и заступайтесь, а пока не за*упайтесь!
turist86
Ветеран АТО і тренер з фрі-файту Валерій Чоботар: Агресор вкрав у нас Усика і Ломаченка, як Крим і Донбас
http://nova.te.ua/statti/valerij-chobotar-agresor-vidibrav-u-nas-usyka-i-lo
machenka-yak-kolys-vkrav-krym-i-donbas-ale-shho-zrobyla-ukrayina-aby-tsogo-
n
e-stalosya/
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
вася туповат или притворяется
DKTheBest2
Ну якщо ти, Уткін , не розумієш в чому провинився Усік, то таки ваш міністр культури правий на всі 100%, що у вас є одна зайва хромосома.
Саша Яковенко
кацапы не способны к пониманию на генетическом уровне.
der_MaiStier
Не знаю жодного мокшу, який би не "вскрився" на українському питанні. Поки вони працюють у своїй стихії - мають вигляд нормальних людей (навіть таких людей на Параші якщо не одиниці, то максимум кілька десятків). Як тільки піднімається українське питання у будь-якому контексті, природня зайва хромосома мокшей повністю блокує мозкову діяльність і вони перетворюються на худобу
Тарас Чубак
Чувак дуже вміло підмінив причини гейту Усіка. При чому тут те що він з Криму? І взагалі тема Криму і його лицемірних відповідей вже давно не така актуальна, як те що він каже і як себе поводить останнім часом. Про "Крим Божий" він говорить вже давно, але справжня ахінея почалась тільки зараз
Владимир Копяк
Смотрю, новенькие подтянулись, защитнички православного сектанта... Кто там у нас на очереди - проститутки с окружной и обитатели киевского дурдома №2? Может пора завязывать травить этого гундяевского друга? Не велика ли честь для него каждый день посвящать ему время и место на сайте? Мы и так понимаем, что 95% здравомыслящих людей - против этого безмозглого и контуженного верой....
Поручик Ржевский
Гибридная война России против Украины продолжается. Через лже-интеллектуалов типа Уткина или Дудя нам навязывается мнение, что Украина сама виновата, Россия не при чём, "сосед в запое был", и т.д.
Это подло и гнусно от людей, которые корчат из себя свободных. Но это не так, они - рабы, пусть и в либеральных масках.
chackk
краще десять Грицаїв ,ніж стільки усиків
chackk
до чого тут, що хотіли самі кримчани ,чи не хотіли ,крим офіційно теріторія України..Там напевно вся теріторія мордора з залюбки пішла в інші більш заможні країни ,але їх ніхто не кличе.Єофіційна інформація ,що Хрущьов на колінав вмовляв взяти Крим і його розвити ,бо був пустелею.Тільки касапи рфсфср забравши силою Крим забули повернути теріторіі ,які ім відійшли за Крим ,щоб не скулили...
kot_sumy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил