Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 травня 2020, 23:24
738
0

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Сила того Дніпра була в колективі»

Захисник згадав «Дніпро», який дійшов до фіналу Ліги Європи

| Оновлено 27 травня 2020, 23:24
738
0
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Сила того Дніпра була в колективі»
ФК Дніпро. Артем Федецький

Ексзахисник «Дніпра» Артем Федецький розповів, на чому трималася команда, яка п'ять років тому зіграла у фіналі Ліги Європи.

«Здається, що це сталося вчора. Уже пройшло п'ять років і емоції трохи вщухли. На жаль, немає вже того Дніпра. Я вже говорив, що хотілося б ще раз пережити той відрізок. У нас тоді був суперколектив, всі перейнялися однією ідеєю, попри той час, який переживала наша країна. Вдалося трохи відволікти людей, щоб вони трохи розвіялися. Мені здається, що нам це вдалося. За нас вболівала вся країна. Це було дуже приємно і не хотілося розчарувати людей.

У нас була підібрана крута команда однодумців. Вихід з групи, не дивлячись на труднощі, вважався за правило — ми зобов'язані були вийти з підгрупи. Це була першочергове завдання. Мені пощастило дізнатися від фанатів про те, що ми вийшли. Як би нам не було важко, але виконали програму мінімум.

У нас не було психологічного напруження. Ми просто виходили на матчі й грали в футбол. У футболістів діло маленьке: виходити грати та приносити результат. Шкода, що Дніпро не грав на своїй арені, але спасибі тим уболівальникам, які приходили на київські матчі й підтримували нас. Хотілося їх не розчарувати своєю грою і ставленням. Це був шикарний час. На жаль, він залишиться тільки в наших думках і спогадах.

Сила того Дніпра? У колективі. Ми багато часу проводили в роз'їздах і ніколи не було такого, щоб ми набридали одне одному. Були класні тренування, заруби, були й сутички. Ми здорово відчували один одного на футбольному полі та за його межами. Такі емоції залишаються в душі назавжди. Це дорогого коштує. Коли я стану тренером, то буду дотримуватися принципу, що колектив робиться на футболістах», — розповів Федецький.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: клуби УПЛ підтримали ідею преміювання арбітрів
Футбол | 24 квітня 2024, 20:14 2
Джерело: клуби УПЛ підтримали ідею преміювання арбітрів

Кожен клуб-представник елітного дивізіону має виділити 1 млн грн

Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»
Футбол | 24 квітня 2024, 18:54 7
Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»

Екс-форвард «Динамо» – про боротьбу за чемпіонство

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.