Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 26 травня 2020, 14:42
759
0

Едуард СОБОЛЬ: «Брюгге хоче викупити мене у Шахтаря, йдуть переговори»

Український захисник «Брюгге» отримає золоті медалі чемпіонату Бельгії

| Оновлено 26 травня 2020, 14:42
759
0
Едуард СОБОЛЬ: «Брюгге хоче викупити мене у Шахтаря, йдуть переговори»
УАФ. Едуард Соболь

Захисник бельгійського «Брюгге» та збірної України Едуард Соболь у достроково завершеному чемпіонаті Бельгії разом з «Брюгге» отримує золоті медалі.

– Едуарде, вітаємо з виграшем чемпіонату!

– Дякую. Я був дуже радий допомогти своїй команді в минулому сезоні. Я брав участь у багатьох матчах «Брюгге» й щасливий, що став частиною цієї великої перемоги. Думаю, «Брюгге» заслужено став кращим у Бельгії.

– Тепер – у відпустку?

– Ще потрібно дочекатися рішення, на коли буде призначено старт наступного чемпіонату. Тоді вже наставник визначить час, коли команда має зібратися.

– Які твої особисті плани?

– «Брюгге» хоче продовжити зі мною співпрацю. Клуб планує викупити мій контракт у «Шахтаря». Зараз переговори з гірниками, яким я належу, на завершальному етапі.

– Це й твоє бажання теж?

– Так. У «Брюгге» мене все влаштовує. Я хочу тут грати, прогресувати. Коли я переходив сюди, поставив собі за мету закріпитися тут, а коли клуб виявився зацікавленим у моїх послугах, це тільки додало мені енергії в роботі.

– Євро-2020 довелося відкласти.

– Це було прогнозовано після того, як стало відомо, з якою силою коронавірус поширюється по всьому світу. Здоров'я людей – понад усе. Вірю, що із часом усе владнається, і змагання ввійдуть у свій звичний ритм.

– До 2021 року збірна України стане сильнішою?

– Важко сказати, але принаймні попереду ще рік роботи, під час якої буде можливість підготуватися ще краще. Незважаючи на те, що ми посіли перше місце у своїй відбірній групі, нам ще є над чим працювати.

– Усі з нетерпінням чекають зустрічей збірної України з командами Німеччини, Іспанії та Швейцарії в Лізі націй.

– Так, на збірну України очікують надважкі поєдинки. Але нам приємно бути в когорті кращих команд Європи. Матчі проти Німеччини, Іспанії та Швейцарії, упевнений, будуть цікавими. Ми своєю грою й результатом заслужили бути в еліті. Упевнений, що в майбутньому збірна України буде радувати своїх шанувальників великими перемогами. Принаймні потенціал для цього в нашої команди величезний.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.