Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2020, 22:08
15108
9

Президент Інгульця розповів, чому Коломойський втратив інтерес до футболу

Олександр Поворознюк - про екс-президента «Дніпра» Ігоря Коломойського

| Оновлено 25 травня 2020, 22:08
15108
9
Президент Інгульця розповів, чому Коломойський втратив інтерес до футболу
ФК Дніпро. Ігор Коломойський

За інформацією Поворознюка, Коломойський втратив інтерес до футболу, дізнавшись про не «чисті» справи головного тренера клубу.

«Коломойський - чудовий дядько. У цієї людини можна чимало корисного відзначити. Наприклад, жорсткості і прямолінійності в стосунках. Коли він має рацію, він буде йти до кінця. Тому що він має рацію. У нього є цей внутрішній стрижень, якому можна позаздрити. Мало таких наполегливих людей, як Коломойський. Все, що він думає, говорить в очі. Мало хто може так прямо говорити, як він.

Історія c «Дніпром»? На його місці я б вчинив так само. Коли у тренера «Дніпра», не буду говорити імені, була зарплата 4 мільйони євро на рік і коли він запрошував футболістів і брав відкати по 100 тисяч доларів з кожного гравця - це низько і підло. І коли президент клубу прибрав цього тренера, він мав ще нахабство вимагати компенсацію за звільнення. Коломойський пішов на принцип. Це його позиція. Повторюся, якби мене дурили на такі гроші, я вчинив би точно так само», - розповів Поворознюк.

Очевидно, що президент «Інгульця» мав на увазі іспанського фахівця Хуанде Рамоса, який очолював «Дніпро» з 2010-го по 2014-й рік.

Раніше Поворознюк сказав, що «Інгулець» максимум через п'ять років буде грати в Лізі Європи.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Тобто через те, що ти такий президент і запросив тренувати нечесного на руку тренера, ще й давши йому зарплату в 4 млн, то маєш право збанкрутувати один із найтитулованіших клубів України? Залізобетонна логіка. А хтось ще захоплюється Інгульцем і Поворознюком?
BekXan
Что за маразм?Причём тут футбол который тебе интересен и клуб которым ты владеешь то какой то особы что у тебя крала?То есть по такой логике директора заводов фабрик или предприятий должны закрыть свой бизнес если кто то из рабочих что то украдёт?Что за ересь ?!
vovakotik
Тримайте мене семеро, Хуанде Рамос брав откати. Це навіть не смішно...
Думаю він і слів таки не знав. Фахівець такого рівня заслуговує лише повагу. Рамос створив просто фантастичну команду котра почала трощити навіть Шахтар як вдома так і на виїзді. Будучи на стадіоні мене просто вражали командна швидкість Дніпра, навіть гордість переповнювала! Ще б один рік і я думаю вони б легко могли стати чемпіонами України. Доречі Маркевич саме на поставленій грій Рамоса вийшов у фінал Ліги Європи. Я не зменшую заслуги Мірона Богдановича, але команді в Дніпрі він створював не з нюля як в Харкові.
Саша Яковенко
вот это чмокнул бородатого. прям взасос.
Denmark1107
Щось забагато діфірамбів для хитрож#пого й наджерливого ко3Л0мАйського🤔👎😱
Це бородате мурло навіть й п'яти прізвищ не назвав би основного складу, т.я. був завжди поза полем зору Дніпра, який для бені завжди був просто іграшкою. Відповідав і контролював все Стеценко.
potemkin78
ну ваще-то Днепр при Маркевиче играл в отборе ЛЧ а это немного после Рамоса было и основа ещё не разбежалась
banderlog78
Відкати і договорняки вже давно стали складовою нашого футболу.
lgpaladin
уже говорилось где-то, что Коломойский предпочел быть первым в баскетболе, чем 3-м в футболе.