Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2020, 14:35
156
0

Хавбек Львова АЛЬВАРО: «Ноги зараз важкі, не все виходить»

Бразилець розповів про підготовку до відновлення чемпіонату

| Оновлено 11 вересня 2020, 14:35
156
0
Хавбек Львова АЛЬВАРО: «Ноги зараз важкі, не все виходить»
ПФК Львів. Альваро

Півзахисник ПФК «Львів» Альваро розповів, як провів час на карантині та як почувається після вимушеної перерви. А також про готовність до перших матчів.

– Альваро, команда два місяці була на карантині. Як ти провів цей час і як почуваєшся після нього?
– Старався тренуватися, підтримувати форму. Хоча це й було доволі важко. І після двох місяців ми все ще входимо у форму. Ще доволі важко. Але по трохи ми покращуємо свої кондиції, стараємося виходити на хороший рівень.

– Якщо порівнювати свій стан після зимової перерви і після карантину — яка є різниця?
– Насправді це зовсім інша річ. Зимова перерва в чемпіонаті — це відпочинок. Ми тоді відправляємося в Бразилію. Там ти зі своєю сім’єю, відпочиваєш. І при цьому маєш можливість підтримувати свій фізичний стан. Тому там психологічно легше.

А що стосується карантину, то важко було саме психологічно. Тому що ми були вдома, закриті, інколи вибиралися на якісь прогулянки, старалися займатися. Це дуже важко порівняти. Під час карантину було доволі важко.

– Зараз команда відновила тренування: фізична та бігова робота, вправи з м’ячами. Що тобі найбільше хочеться під час тренувань?
– Найбільш важливе — це набрати форму. Тому що відчувається, що ноги ще є «важкими». І не завжди виходить робити те, що ти задумуєш. Відтак головне — вийти на свої оптимальні кондиції, і тоді все буде вдаватися.

– 30 травня — перший офіційний матч команди після перерви. Чи будеш готовий до цього часу?
– Дуже важко бути готовим на першу гру чемпіонату. Оскільки ми два місяці займалися лише індивідуально. І за два-три тижні підготуватися до першої гри і здорово зіграти — це буде дуже важко.

Кожного дня ми будемо працювати, і я буду якомога більше виконувати роботи, щоб покращувати свою гру. Але я розумію, що це буде важко, бо не так багато часу, щоб підготуватися. А в чемпіонаті буде чимало ігор, в деяких випадках через два-три дні.

Читайте також: Гравці Львова отримали результати тестування на коронавірус. Хворих немає.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.