Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 19 травня 2020, 09:10
590
0

Олександр Липовий може перебратися в АЕК

Український гравець незабаром змінить клуб

| Оновлено 19 травня 2020, 09:10
590
0
Олександр Липовий може перебратися в АЕК
ФБУ. Олександр Липовий

Захисник національної збірної України та грецького «Промітеаса» Олександр Липовий розповів про зацікавленість іншого грецького клубу АЕКа, а також оцінив можливість поновлення сезону в Єврокубку, де його команда пройшла до 1/4 фіналу. 

«Я запитав у агента, щодо інформації про зацікавленість АЕКа. Він сказав, що вони мною цікавляться, але спершу хочуть дізнатися, який у них буде бюджет на наступний сезон. Також вони хочуть зберегти одного з легіонерів. Так, тренеру АЕКа я сподобався, але у мене ще рік контракту з Промітеасом.

Тренер каже, що є варіант поновлення сезону Єврокубка. Можливий варіант турніру топ-8 з проведенням турніру в одному місті. Будемо чекати на офіційну інформацію. Американці навряд чи приїдуть через коронавірус. Тому буду єдиним легіонером в команді. Думаю, головне для греків - проведення турніру, а не сам результат. Це з точки зору маркетингу і спонсорів», - сказав Липовий.

На момент зупинки сезону в чемпіонаті Греції АЕК посідав друге місце з 16 перемогами в 20 матчах, а «Промітеас» йшов на четвертій позиції з 12 перемогами та 7 поразками.

Читайте також: ЛИПОВИЙ: «Гравці переживають за контракти і гроші. Хочуть дограти сезон».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.