Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 17 травня 2020, 22:00
3406
3

Едуард СОБОЛЬ: «Переговори Брюгге і Шахтаря про мій трансфер завершуються»

Незабаром український футболіст стане повноправним гравцем бельгійського клубу

| Оновлено 17 травня 2020, 22:00
3406
3
Едуард СОБОЛЬ: «Переговори Брюгге і Шахтаря про мій трансфер завершуються»
Twitter. Едуард Соболь

Захисник «Брюгге» і збірної України Едуард Соболь розповів про завершення сезону в Бельгії. Нагадаємо, футболіст став чемпіоном країни.

- Приємно, коли твоя праця корисна команді. Я брав участь у багатьох матчах «Брюгге» і радий, що став частинкою цієї великої перемоги. Всі довго чекали рішення з приводу закінчення чемпіонату, оскільки воно постійно переносилося. Тепер все нарешті офіційно. Всі в «Брюгге» раді і щасливі. Думаю, якщо брати минулий сезон, то ми заслужили право називатися кращою командою Бельгії.

- Які подальші плани «Брюгге»?
- Відпустка. Але поки що потрібно дочекатися рішення про те, коли стартує наступний сезон в Бельгії. Тоді вже наставник прийме рішення, коли відпускати команду і коли її збирати. Поки ж ми тренуємося групами. В основному виконуємо бігові вправи. Трохи працюємо з м'ячем, але це, звичайно, не ті заняття, які проходять в звичайному режимі.

- А які твої особисті плани?
- «Брюгге» хоче продовжити зі мною співпрацю. Бельгійський клуб планує викупити мій контракт у «Шахтаря». Зараз переговори з гірниками, яким я належу, на завершальному етапі.

У «Брюгге» мене все влаштовує. Я хочу тут грати, прогресувати і приносити користь своїй нинішній команді. Коли я приходив в «Брюгге», поставив собі за мету, закріпитися тут, а коли клуб виявився зацікавлений в моїй персоні, це тільки додало мені енергії в роботі.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Отлично. Рад за Эдика.
DARK SIDE
нормально!