Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 травня 2020, 19:15
938
0

PEP's CITY. Нова книга про роботу Гвардіоли в Манчестер Сіті

Як іспанцеві працюється в Англії

| Оновлено 14 травня 2020, 19:15
938
0
PEP's CITY. Нова книга про роботу Гвардіоли в Манчестер Сіті

Серія онлайн-бібліотеки Parimatch, присвячена світовому футболу, приготувала уболівальникам ще один подарунок, який стане особливо корисним під час карантину.

У книзі «PEP's CITY» розповідається про те, як Хосеп Гвардіола повністю змінив менеджмент в «Манчестер Сіті» і встановив новий стандарт в британському футболі. Куди б не прийшов Пеп, його команди швидко переймають стиль іспанця і буквально перетворюються. У чому ж саме секрет успіху цього тренера? Відповідь на це питання криється на сторінках книги «PEP's CITY»

У книзі описані перші три сезони Хосепа як коуча Городян: від моменту його запрошення в клуб до підбору футболістів. Про те, як команда стала вигравати трофеї в рекордному темпі, розкажуть ключові фігури «Манчестер Сіті».

«У команді є гумор, і ми часто сміємося друг над другом. Кожен день у нас відбуваються якісь суперечки з приводу одягу, кожен намагається винести «модний вирок» іншому. Якщо комусь не сподобалося твоє нове взуття - бережися! Після повернення з тренування ти можеш виявити його у смітнику або прив'язаним на шнурках до стелі», – так описує в книзі атмосферу в команді наш легіонер Олександр Зінченко.

«Доступ до різноманітної інформації сьогодні відкритий для всіх, завдяки інтернету, але при цьому знайти дійсно якісні і цікаві книги все одно буває непросто. А в дні карантину так хочеться провести час з користю і почитати про футбол в очікуванні відновлення чемпіонатів. Тому онлайн-бібліотека Parimatch намагається забезпечити всім бажаючим вільний доступ до цікавої інформації. І книга «PEP's CITY» – це наш новий подарунок уболівальникам», – підкреслив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

«PEP's CITY» – вже третя книга про Гвардіолу в бібліотеці Parimatch. Вона обов'язково сподобається, як фанатам «Манчестер Сіті» і англійського футболу, так і поціновувачам таланту найуспішнішого тренера сучасності.

Завантажити цю та інші книги можна абсолютно безкоштовно. Книги, представлені в онлайн-бібліотеці, розкривають футбол зсередини, дозволяючи краще зрозуміти, як живуть команди, тренери і футболісти за межами стадіону. В онлайн-бібліотеці Parimatch для читачів також є такі книги як «Пеп. Конфіденційно» і «Еволюція Гвардіоли», «Футбол по центру. Кройф, Пушкаш та інші, що змінили гру» та «Історія Ліги Чемпіонів».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 6
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 10 травня 2024, 15:30 103
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.