Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 13 травня 2020, 16:22
4279
0

Менеджер збірної України розповів про те, кого планують натуралізувати

Керівництво ФБУ хоче запросити американського розігруючого

| Оновлено 13 травня 2020, 16:22
4279
0
Менеджер збірної України розповів про те, кого планують натуралізувати
ФБУ. Андрій Лебедєв

Генеральний менеджер національних збірних України Андрій Лебедєв розкрив деякі подробиці процесу натуралізації гравця для чоловічої національної збірної України.

«Шепард, якщо говоримо як є, ніколи не був опцією номер один. Він виник, як запасний варіант і був запасною опцією, яку ми також розвивали. Але ультиматуму «Шепард чи ні» у нас ніколи не було. У нас був не один і не два кандидата, Кейсі не був людиною, навколо якого крутиться планета. Так, в якийсь момент він став єдиним, але і з ним в результаті не склалося.

Правда, що був інтерес до Корі Волдена (гравець «Партизана»), і був ще один гравець, за яким йшла предметна розмова. Але з Волденом ситуація просунулася найдалі, і він зі свого боку робив все, що нам потрібно, вислав необхідні документи. Але з тієї ж причини, що і в жіночій збірній, ми не змогли його натуралізувати. Але бажання у нього залишається, ми з ним в контакті і якщо з'явиться можливість ... Його кандидатура була в первісному пріоритеті у тренера.

Нам потрібен надійний гравець в першу чергу. Має збігтися море факторів - не потрібно бути дуже сильним індивідуально, мега-скорером або божевільним дріблером. У нас були приклади, коли індивідуально сильні гравці приходили, але каші з ними зварити було неможливо. Деякі нюанси ламали хімію.

Реалії такі, що у нас є Лукашов, є Санон, Мішула, які, при всій повазі, нечисті перші номери. Мішула відчуває себе більш комфортно в позиції атакуючого розігруючого. Є підростаючі діти - той же 18-річний Ілля Заєць, який може вирости в перспективного заднього.

Квентін Пітерсон? Я жодного разу не чув, щоб його кандидатура обговорювалася в контексті натуралізації. Може я чогось не знаю ... Так, він індивідуально хороший гравець з атакуючим арсеналом, але я не побачив у нього якийсь мега-захист. Я не впевнений, що це той гравець, який потрібен національній збірній. Так, він забивав по 80 мільйонів очок, був лідером клубу ... Не знаю його особистих і людських якостей, але чуток ходить багато.

Брюс Мейсі - хороший гравець і хлопець. Його кандидатура обговорювалася точно. По Пітерсону ще раз: Миколаїв був першою для нього командою, в якій він зіграв плюс-мінус весь сезон. Про щось це, напевно, говорить», - сказав Лебедєв.

Нагадаємо, що раніше головний тренер збірної Айнарс Багатскіс визнав, що запрошення Кейсі Шепарда було помилкою.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19
Футбол | 10 травня 2024, 22:37 20
Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.