Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 06:05
1621
0

БАРАНКА: «Севідов не тільки нефартовий, у нього ще й погана пам'ять»

Футбольний прокурор – про відсторонення тренера через договірні матчі

| Оновлено 11 жовтня 2023, 06:05
1621
0
БАРАНКА: «Севідов не тільки нефартовий, у нього ще й погана пам'ять»
xSport. Франческо Баранка

Голова комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка поділився думкою про тренера Олександра Севідова, якого відсторонено від футболу на 5 років за договірні матчі.

– Справа «Сум» найбільша за час вашої роботи в Україні?
– Безумовно, поки це одна з найбільших наших справ. Там було багато різних матчів і учасників. Вони поставили договірні матчі на потік. Ми задоволені роботою КДК, але думаємо подати апеляцію на деякі рішення і попросити більш суворого покарання.

Читав інтерв'ю Севідова. Він справді дуже нефартова людина. Кожен раз, коли приходить в нову команду, там грають підозрілі матчі. Як же йому не щастить. Мені дуже шкода, що з ним це постійно відбувається.

– Севідов сказав в інтерв'ю: «У нас не стало менше договірних матчів, з арбітрами як працювали, так і працюють».
– Якщо йому дійсно є що сказати, то хотів би його вислухати. В іншому випадку - це просто порожні слова. Вже більше року у нас в комітеті діє правило по таких ситуаціях.

Кожен раз, коли хтось в інтерв'ю говорить такі речі, ми їм дзвонимо: «Будь ласка, розкажіть, що ви знаєте. Якщо ні, то ви можете отримати дискваліфікацію».

Так покарали Антоніо Конте. Він щось знав, розповів про це журналістам, але не повідомив у відповідні служби. Якщо містер Севідов щось знає, то нехай розповість нам. Це вже національний спорт в Україні: люди роблять заяви в пресі замість того, щоб повідомляти туди, куди дійсно потрібно.

Скажу, що у нас вже є багато анонімних повідомлень. Ментальність людей змінюється. Тому коли я прочитав інтерв'ю Севідова, то подумав, що він не тільки нефартовий. У нього також погана пам'ять. Якщо ти говориш про договірні матчі, то потрібно називати, що саме сталося.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.