Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2020, 17:22
1964
1

Дмитро КОРКІШКО: «Після перемоги на чемпіонаті Європи купив Інфініті»

Колишній гравець юнацької збірної - про перемогу на Євро-2009

| Оновлено 06 травня 2020, 17:22
1964
1
Дмитро КОРКІШКО: «Після перемоги на чемпіонаті Європи купив Інфініті»
УАФ. Дмитро Коркішко

Колишній нападник «Динамо» і юнацьких збірних України Дмитро Коркішко розповів про перемогу на юнацькому Євро-2009.
 
«Перед турніром була головна думка - не зганьбитися. Ми грали вдома, при своїх уболівальниках. В собі були впевнені - у нас була хороша команда, крутий колектив, багато хлопців грають зараз в хороших клубах. Зіркові суперники? Де Хеа, Велбек, Алькантара - всі вони стали зірками після Євро. До чемпіонату Європи вони були такими ж хлопцями, як і ми. Чому з наших хлопців у багатьох не вийшло заграти на високому рівні? Може, менталітет, може - життєві обставини: травма, комусь знесли голову перші гроші, комусь – любов. У нас з «Динамо стільки чемпіонів Європи. Розуміли, що всі не заграють.
 
На тому турнірі найцінніший гравець - команда. Якщо є колектив і результат, то потім з цієї команди виростають лідери. Думай кожен, що я крутий, а інші - ні, нічого б не вийшло. Найважливішим був матч зі Швейцарією, після нього відчули впевненість. Потім нас було не зупинити. Сербія, Англія - ​​ми їх просто не помітили.
 
Відразу після чемпіонату Європи купив машину собі - «Інфініті». Статус був уже інший - майстер спорту міжнародного класу, треба було їздити на хорошому автомобілі», - сказав Коркішко.
 
Читайте такоє: Дмитро КОРКІШКО: «Гармаша не хотіли відпускати з аеропорту»

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Надо было тренироваться, Дима, а не ездить на "крутом автомобиле". Основаная беда наших спортсменов (да и не только) - отсутствие интеллекта. Нежелание думать. А в 19-20 уже надо думать. "Пусть мозги тренируют те, кто в футбол играть не умеют". И учить некому - учителя такие же.