Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 травня 2020, 14:21
727
1

Олександр ГЛЄБ: «Венгер говорив слова, які ти відчував у душі»

Колишній гравець «Арсеналу» поділився думкою про екс-тренера лондонського клубу

| Оновлено 04 травня 2020, 14:21
727
1
Олександр ГЛЄБ: «Венгер говорив слова, які ти відчував у душі»
ФК Арсенал Лондон. Олександр Глєб

39-річний білоруський екс-гравець лондонського «Арсеналу» Олександр Глєб розповів, у чому полягає феномен колишнього тренера «канонірів» Арсена Венгера.

«У чому феномен Арсена Венгера? Складно відповісти однозначно, потрібно просто бути з ним знайомим, треба з ним працювати, відчувати, коли він з тобою спілкується. Коли ти невдало виступив, приходиш на тренування, розуміючи, що ти зіграв невдало, робив помилки, які призвели до поразки, він вміє знайти правильні слова. Коли Венгер до тебе підходить, він говорить слова, які ти в душі відчуваєш. Він підтримує тебе, а це дорогого коштує, чесно кажучи. Це єдиний тренер, який настільки відчував кожного футболіста.

Після програного фіналу Ліги чемпіонів в 2006-му році, Арсен Венгер нічого особливого не сказав. Він прийшов, подякував усім. Він дійсно був спустошений, в принципі, як ми всі. Венгер сказав: «Хлопці, дякую вам велике, бажаю вам добре відпочити у відпустці і відновитися, набратися емоцій».

Той фінал — це найбільш гіркий і найщасливіший момент у моїй кар'єрі. Нехай це парадоксально звучатиме, але це та мета, до якої клуб йшов. Той «Арсенал» був сплавом молодості і досвіду. Напевно, цей сезон запам'ятався найбільше», — сказав Олександр Глєб.

Глєб захищав кольори «Арсеналу» з 2005-го по 2008-й роки.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rus
Венгер общался с футбалистами в душе!