Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 травня 2020, 14:38
627
0

БАТЕ – Німан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Команда Гегама Кадімяна і Коваля спробує вперше в історії обіграти БАТЕ

| Оновлено 03 травня 2020, 14:38
627
0
БАТЕ – Німан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК БАТЕ

У неділю, 3 травня, відбудеться матч 7-го туру чемпіонату Білорусі, в якому борисовський БАТЕ на стадіоні «Борисов-Арена» прийматиме «Німан».

За найтитулованіший клуб незалежної Білорусі БАТЕ не виступають українці, а в «Німані» є два гравці з українським паспортом. 28-річний форвард Володимир Коваль є вихованцем київського «Динамо», останнім його клубом в Україні був одеський «Чорноморець». Також кольори «Німану» захищає футболіст збірної Вірменії Гегам Кадімян, який виступав за багато українських клубів. Зокрема, «Говерлу», донецький «Олімпік», «Карпати», «Зорю», «Ворсклу» і київський «Арсенал».

Після шести турів БАТЕ, набравши десять очок, посідає п'яте місце в турнірній таблиці Вищої ліги, в той час як «Німан» має в активі вісім балів і розташовується на одинадцятій позиції. До майбутнього матчу команди підходять після впевнених перемог в шостому турі. БАТЕ впорався з «Городеєю», а «Німан» розгромив «Енергетик».

Цікаво, що минулого сезону «Німан» програв обидві зустрічі з БАТЕ з рахунком 0:1. Роком раніше гродненці програли вдома 2:3, а на виїзді - 0:1. «Німан» програв 12 з 14 останніх матчів з БАТЕ і жодного разу не виграв.

Букмекери не вірять, що «Німан» зможе 3 травня переписати історію. БАТЕ вважається явним фаворитом, на його перемогу можна поставити за 1,36. Імовірність нічийного результату оцінюється в 4,50, а в разі успіху «Німану» можна збільшити свій банк у вісім з половиною разів.

3 травня, неділя

БАТЕ – «Німан»
Борисов. Стадіон «Борисов-Арена». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.