Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2475
1

Даріо СРНА: «Мені пощастило відразу отримати роботу в Шахтарі»

Після завершення кар'єри хорват повернувся в український клуб

Даріо СРНА: «Мені пощастило відразу отримати роботу в Шахтарі»
shakhtar.com

Даріо Срна вважає, що йому пощастило відразу після завершення ігрової кар'єри повернутися в «Шахтар» і отримати посаду в тренерському штабі Луїша Каштру.

«Це важкий період для кожного футболіста: коли закінчується кар'єра і ти стоїш перед вибором, що робити далі. Мені пощастило, я відразу отримав роботу в «Шахтарі» - думати було ніколи. Швидко переключився на те, що я більше не граю, що я не футболіст. Розумів, що клуб багато чого від мене чекає, тому що приїжджає новий головний тренер, який не знайомий з футболістами, структурою клубу, не знає місцевого менталітету та чемпіонату. І, звичайно, я намагався кожен день, кожну хвилину давати дуже точну і конкретну інформацію тренеру».

«Це моя робота. Хтось може подумати, що вона легка, але це не так. Це непроста праця, але мені моя робота подобається. Мені дуже приємно, що я потрапив в такий тренерський штаб і що містер Каштру відразу сказав, що хоче бачити мене в команді».

«І ось сьогодні ми з усіма хлопцями найкращі друзі, робимо свою роботу і намагаємося показувати на тренуваннях, в іграх якісний хороший футбол, який люблять наші вболівальники і наш президент клубу», - сказав Срна.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nashwill
"я старался каждый день, каждую минуту давать очень точную и конкретную информацию тренеру". Тобто не тільки нарік,а ще й стукач ну справжній бамбасянин