Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 квітня 2020, 15:54
3035
1

Челлендж Роналду, весілля Світоліной: чим живуть зірки під час карантину

Спортсмени намагаються все одно займатися спортом

| Оновлено 28 квітня 2020, 15:54
3035
1
Челлендж Роналду, весілля Світоліной: чим живуть зірки під час карантину

Після місяця на карантині, багато хто вже можуть сказати, що не просто навчилися жити в таких умовах, але і знаходять в цьому свій позитив, який лише допомагає дивитися в майбутнє з оптимізмом. Ми дізналися наскільки важливою може бути взаємопідтримка, так що самоізоляція в чомусь навіть зблизила людей.

Однією з перших прийняла удар категорія глобального беттінгу – по всьому світу прокотилася хвиля змін і перенесень спортивних подій. Індустрія, на якій заснована робота беттінгових компаній, «зупинилася». Однак і тут знайшлося місце новим можливостям.

Наприклад, компанія Parimatch запустила нову цікаву «селебріті»-лінію. Тепер можна не просто стежити за соцмережами знаменитостей, але і робити прогнози на те, що ж вони запостять в наступний раз.

 Юлія Левченко підкорила Роналду

 Як завжди, популярний Instagram форварда «Ювентуса» і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Нещодавно він запустив челендж, запропонувавши всім зробити вправу на прес на швидкість. Естафету прийняла українська легкоатлетка і призерка Олімпіади Юлія Левченко. Роналду настільки сподобалося її виконання, що він відмітив у сторіс нашу спортсменку.

 

Аналітики Parimatch зараз пропонують зробити всім охочим свій прогноз, що ж наступного разу запостить Кріштіану. Імовірність того, що це буде новий челендж, невисока - 18%, більше шансів, що він викладе фото або відео з дітьми (32%), з якими зараз намагається проводити не тільки весь вільний час, але навіть грає з ними, коли тренується.

Світоліна освоїть TikTok або вийде заміж

 Пауза в змаганнях може серйозно вплинути на життя Еліни Світоліної. Все частіше з'являються чутки про її весілля з тенісистом Монфісом. Відповідно до котирувань Parimatch, ймовірність того, що перша ракетка України вийде заміж - 58%. Шанси на те, що вона змінить Instagram на TikTok, складають тільки 30% і ще 12% - на завершення кар'єри.

А ось Олександр Зінченко, гравець збірної України та «Манчестер Сіті», швидше за все, покаже, як тренується вдома (39%) або запостить фото/відео з Владою Седан (34%). Також експерти Parimatch не виключають, що черговий пост футболіста буде присвячений його собачкам (24%) і дуже навряд чи, що чужим котикам (3%). Інші лінії дозволяють спрогнозувати, чи наб'є собі «динамівське» татуювання Коноплянка або з чим сфотографується Конор Макгрегор для своєї сторінки в Instagram. Любителі поп-музики можуть спробувати вгадати, чи народить співачка Надя Дорофєєва дитину до кінця 2021 року.

Прогнози на ці події дають можливість взяти участь в акції «Ставка на спорт», яка триватиме до 10 травня. За кожен виграшний прогноз будуть нараховуватися бали, які можна використовувати для прокрутки спеціального «спіна», що розподіляє призи від AirPods і смартфонів до телевізорів.

 Іншими словами, життя не стоїть на місці і карантин – це зовсім не обмеження, а привід навчитися чомусь новому, присвятити час сім'ї і, можливо, відкрити в собі нові таланти.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
То что мир тра@нул людям мозги составляет 100%