Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 квітня 2020, 22:13
288
0

Спонсорство в спорті. Як залучити партнерів?

В кризу багато компаній зменшили спонсорську активність

| Оновлено 27 квітня 2020, 22:13
288
0
Спонсорство в спорті. Як залучити партнерів?
Parimatch

Криза помітно відбилася на спортивній індустрії. Крім припинення практично всіх змагань, багато компаній помітно скоротили свою спонсорську активність. Чи стане складніше залучати партнерів в нових реаліях? Для чого брендам сьогодні вкладати гроші в спорт? В рамках освітньої платформи PM Education на ці та багато інших питань відповість віце-президент MediaCom Майкл Шер.

29 квітня о 19:30 за підтримки ТМ Parimatch і Tribuna.com відбудеться чергова онлайн-конференція Sports Talk Club. Гостем клубу стане один з найкращих спортивних маркетологів Європи, віце-президент напрямку Sports and Entertainment міжнародного агентства MediaCom Майкл Шер.

«Торгова марка Parimatch продовжує підтримувати український спорт. Крім прямої підтримки в ситуації, що склалася, нам важливо допомогти місцевим клубам, лігам і федерація ставати більш привабливим з комерційної точки зору. Від цього виграють як партнери, так і вболівальники по всій країні», — зазначив представник торгової марки Parimatch Вадим Місюра.

До приходу в Mediacom Майкл керував комерційною діяльністю футбольного клубу Rangers FC, а ще раніше відповідав за спонсорство та партнерство найбільшого футбольного бізнес-форуму Soccerex. Він має ступінь MBA в області футбольної індустрії і є викладачем Академії Футбольного Бізнесу (FBA).

Майкл консультував і співпрацював з багатьма всесвітньо відомими брендами, спортивними командами, медіа-організаціями та видатними спортсменами на таких великих спортивних заходах, як чемпіонати світу та Європи з футболу та Олімпійські ігри .

У список клієнтів його входять міжнародні компанії American Airlines, Shell, Allianz, Indeed, Sony, Toyota, Coca-Cola, P&G, VW, Subway і багато інших. Також Майкл співпрацює з «зірками» світового футболу включаючи пана Пеле.

Для того, щоб отримати посилання на безкоштовну трансляцію конференції, необхідно пройти реєстрацію: Sport.ua

Parimatch
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 3
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу
Інші види | 18 квітня 2024, 21:23 5
Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу

До групи F також увійшли Нідерланди, Німеччина, Ісландія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.