Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 листопада 2021, 15:46
1176
2

Динамо Брест - Шахтар Солігорськ. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Білорусі

Без Хачеріді, але з Мілевським. І поки що з Вернидубом

| Оновлено 01 листопада 2021, 15:46
1176
2
Динамо Брест - Шахтар Солігорськ. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Білорусі
ФК Динамо-Брест

В рамках шостого туру чемпіонату Білорусі буде зіграний центральний матч ігрового дня. В гості до чинного чемпіона країни - брестського «Динамо» завітає бронзовий призер минулої першості - солігорський «Шахтар».

Незважаючи на статус фаворитів чемпіонату, обидві команди невдало почали новий сезон. Динамівці поки що не демонструють і близько чемпіонську гру. Винятком з цього неприємного правила можна вважати гру підопічних Сергія Ковальчука лише в Кубку Білорусі, де вони зробили вагому заявку на вихід у фінал (до речі, зробили цю заявку саме в матчі проти «Шахтаря», обігравши команду Вернидуба в першій півфінальній грі 2:0). А ось в чемпіонаті справи у «південців» йдуть не дуже. На даний момент - лише десяте місце, з двома поразками в пасиві.

У минулому турі динамівці на виїзді поступилися «Вітебську» - 0:1. Долю тієї гри вирішив епізод за участю українського захисника брестчан Євгена Хачеріді, який привіз у свої ворота пенальті. Після фінального свистка Хачеріді не заспокоївся і вирішив провчити суддю. Скандал міг закінчитися розірванням контракту з футболістом, але в підсумку Хачеріді залишається в «Динамо». Правда, його дискваліфікували на п'ять матчів і виписали штраф. Крім українця, за Брест в цій зустрічі з різних причин можуть не зіграти Кікі, Бакай, Биков і Дуарте.

Не краще йдуть справи і у «гірників». У минулому турі команда Вернидуба несподівано поступилася в рідних стінах «Слуцьку» - 1:2. Ця поразка відкинула «Шахтар» на тринадцяте місце в турнірній таблиці. До зони вильоту - лише два очки. Головною бідою солігорців залишається реалізація гольових моментів: начебто і створюють, але не забивають. Після того поєдинку тренерське крісло під нашим Вернидубом захиталося. За інформацією тамтешніх ЗМІ, у Юрія Миколайовича є лише кілька поєдинків, щоб виправити ситуацію. У «Шахтаря» під питанням в цьому матчі участь Політевича, Шіндагорідзе, Сачивка і Антича.

Статистика особистих зустрічей між цими колективами - на користь «Шахтаря». Всього команди провели між собою 68 матчів. У 29 з них перемагали гравці з Солігорська, в той час як футболісти з Бреста виграли на десять поєдинків менше. Решта матчів завершилися внічию.

Букмекерські контори фаворитом майбутнього поєдинку вважають чинних чемпіонів країни. Середній коефіцієнт на перемогу динамівців - 2,40, тоді як на виграш «гірників» - 3,20. Нічия оцінюється середнім коефіцієнтом 3,45.

Орієнтовні склади:

«Динамо Брест»: Павлюченко, Печенін, Веретило, Павловець, Вітус, Юзепчук, Нойок, Кисляк, Савицький, Гордійчук, Мілевський

«Шахтар»: Гутор, Хадаркевіч, Бурко, Вукманіч, Подстрелов, Баланович, Діасамідзе, Кендиш, Жоке, Лисакович, Бодул.

25 квітня, субота

Динамо Брест – Шахтар
Брест. Стадіон «Брестський». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
electron440v60hz
после этой игры мужик поедет домой с чемоданом!!
JohnNeuman
Динамо победит, дави кротов!