Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 квітня 2020, 12:57
3747
1

5 найбільш очікуваних боїв, які мають відбутися в UFC після карантину

Cергій Лебедєв – про найбільш очікувані поєдинки в UFC

| Оновлено 24 квітня 2020, 12:57
3747
1
5 найбільш очікуваних боїв, які мають відбутися в UFC після карантину
twitter.com/ufc. Хабіб Нурмагомедов і Тоні Фергюсон (праворуч))

Весна 2020 року стала чорним періодом для всього світового спорту. Планета поставлена на паузу через карантин, однак карантин не вічний, і рано чи пізно він буде скасований. У UFC заявляють, що вони стануть першою великою лігою, яка відновить свою діяльність. І якщо вірити президенту UFC Дані Вайту, чекати на повернення боїв залишилося зовсім недовго.

Sport.ua представляє п'ятірку поєдинків за пояс, які промоушен №1 в сфері ММА повинен провести в першу чергу.

Ісраель Адесанья vs Паулу Коста

Даний бій міг уже відбутися. У серпні минулого року Коста виграв одноголосним рішенням у Йоеля Ромеро і отримав право посперечатися за титул UFC у середній вазі. Однак травма біцепса надовго вибила Косту з колії, тому його місце претендента зайняв Ромеро, який в березні на UFC 248 в нудному 25-хвилинному поєдинку програв носію титулу Адесаньї.


twitter.com/ufc. Ісраель Адесанья (ліворуч) і Йоель Ромеро

Адесанья і Коста ведуть війну в соцмережах. Коста називав чемпіона «худим клоуном», а «Останній Стайлбендер» звинувачував бразильця у використанні стероїдів. На папері ми маємо фантастичний бій. Вивірена снайперська робота в стійці Адесаньї проти прямолінійного бульдозера Кости з його муай-тай стилем. Ніхто з них ще не програвав, а це значить, що комусь доведеться розлучитися з «0» в своєму рекорді.

Генрі Сехудо vs Петр Ян

Незважаючи на всі потуги промоушена провести 9 травня івент UFC 250, Генрі Сехудо відмовився захищати свій титул у найлегшій вазі в цю дату. Спочатку він повинен був битися на UFC 250 з Жозе Альдо, який програв два останні бої, але потім бразилець був замінений Домініком Крусом, який не виступав з 2016 року.


twitter.com/ufc. Генрі Сехудо

Обидва претенденти зі зрозумілих причин викликали критику з боку вболівальників, оскільки на пояс Сехудо є більш легітимний претендент. І це Петр Ян. Російський ударник-руйнівник в кінці минулого року знищив легенду UFC Юрайю Фейбера, нокаутувавши його в третьому раунді жорстким хайкіком. Схоже, що Яну в плані боксерських якостей немає рівних у найлегшому дивізіоні.

Але чи може він впоратися з феноменальною боротьбою Сехудо? Олімпійський чемпіон зумів повалити на землю практично кожного, з ким стикався в октагоні, і якщо судити по його бою з Марлоном Мораесом, то у нього залізна воля і його неймовірно важко зупинити, навіть коли він вражений.

Александр Волкановскі vs Чон Чхан Сон

Макс Холловей, безумовно, заслуговує негайного реваншу з теперішнім чемпіоном в напівлегкій вазі Волкановскі, однак Чон Чхан Сон є, можливо, найпопулярнішим бійцем у цьому дивізіоні, і він зробив достатньо для того, щоб отримати тайтл-шот.

«Корейський зомбі» вкрай успішно провів 2019 рік. Спершу він менш ніж за хвилину нокаутував Ренато Мойкану, а потім також в першому раунді фінішував низкою ударів екс-чемпіона UFC у легкій вазі Френкі Едгара.

Бій між «Александром Великим» і «Зомбі», безсумнівно, стане феєричною зарубою. Чи зможе пресинг і обачлива «ударка» австралійського чемпіона зломити Чона і його залізне підборіддя?

Камару Усман vs Хорхе Масвідаль

Минулий рік і для Усмана, і для Масвідаля став справжнім проривом. Усман забрав корону напівсереднього дивізіону з рук Тайрона Вудлі, а потім захистив її, фінішувавши Колбі Ковінгтона. Масвідаль відзначився нокаутами Даррена Тілла і Бена Аскрена, а також фінішем Нейта Діаса за рахунок розсічення.


twitter.com/ufc. Хорхе Масвідаль (ліворуч) і Нейт Діас

Масвідаль, як претендент, знаходиться поза конкуренцією після програшу Ковінгтона. У UFC просто зобов'язані надати йому довгоочікуваний титульний бій. Масвідаль не програє з 2017 року і в даний час є улюбленцем фанатів, до того ж, він і Усман давно поклали початок розкручування бою.

Єдине, що може перешкодити проведенню цього чудового бою, крім коронавірусу - це Конор МакГрегор. Масвідаль вкрай зацікавлений в поєдинку з ірландцем, оскільки такий бій поповнить його банківський рахунок на незрівнянно більшу суму, ніж бій з Усманом.

Хабіб Нурмагомедов vs Тоні Фергюсон

Вболівальники дуже довго чекали на цей «проклятий» бій, щоб про нього можна було забути. Поєдинок «Орла» і «Ель Кукуя» цілих п'ять разів зривався, але цей бій все ще залишається одним з найбільш бажаних фанатами в ММА. Чемпіон в легкій вазі Нурмагомедов має в якості рекорду в UFC дивовижні 12-0, а головний претендент на його пояс Фергюсон йде в октагоні на переможній серії з 12 боїв.

Хабібу пророкують тривале царювання в лайтвейті UFC, багато хто вважає, що він буде утримувати титул так довго, як він того забажає. Однак дагестанський чемпіон ніколи не зустрічався з таким бійцем, як Фергюсон. Неортодоксальна бійцівська техніка і дивна здатність адаптуватися до будь-якої ситуації всередині восьмикутника роблять американця тим, хто здатен шокувати Нурмагомедова і весь світ.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sedoy0610
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил