Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 15 квітня 2020, 14:58
187
0

Team Secret – Alliance. Прогноз і анонс на матч ESL One Los Angeles

Лідери групи B визначать, хто сильніший

| Оновлено 15 квітня 2020, 14:58
187
0
Team Secret – Alliance. Прогноз і анонс на матч ESL One Los Angeles

Інтригуючий матч групового етапу ESL One Los Angeles з Dota 2 відбудеться 15 квітня. У шостому турі лідер групи B Team Secret зустрінеться з другою командою групи Alliance. Початок матчу о 18:00 за Києвом.

Турнірна таблиця:

Група B
1. Team Secret - 5-0 - 15 очок
2. Alliance - 3-2 - 9 очок
3. Chicken Fighters - 3-2 - 9 очок
4. Team Spirit - 3-2 - 9 очок
5. Natus Vincere - 2-3 - 6 очок
6. Ninjas in Pyjamas - 2-3 - 6 очок
7. Team Unique - 2-3 - 6 очок
8. Team Liquid - 0-5 - 0 очок

Гранд світової Dota-2-сцени Team Secret, поки не залишає своїм суперникам жодних шансів на ESL One Los Angeles. Після п'яти турів колектив Клемента Puppey Іванова достроково забезпечив собі місце в плей-оф. Європейська команда впевнено здобула п'ять перемог у всіх п'яти матчах. Загальний рахунок протистоянь - 10:2. Лише двоє суперників - Chicken Fighters і Team Spirit зуміли взяти у Secret по одній карті. Але навіть і в тих матчах в певний момент «сікрети» демонстрували свою міць і проходили своїх суперників. Відзначимо також, що Secret йдуть на серії з 10-ти перемог на про-сцені. Що також свідчить про силу команди.

Alliance займає друге місце в групі, але ще у двох команд така ж кількість очок. Тому вся боротьба за плей-оф ще попереду. На турнірі колектив Густава s4 Магнуссона здобув три перемоги в п'яти матчах. Шведи перемогли Liquid, Team Unique і NAVI. Але прямим конкурентам у боротьбі за плей-оф - Spirit і Chicket Fighters поступилися.

Після минулої слави 2013-15-х років і провалів у наступні роки, Alliance демонструє поступальне зростання. Але на рівних змагатися з суперниками рівня Team Secret поки складно.

У минулому році команди грали між собою - Secret здобули впевнену перемогу (2:0). В останні роки шведи рідко дають бій «сікретам». Складно буде і цього разу. Незважаючи на впевнене становище в групі, команда Puppey повинна забирати і цей матч.

Прогноз - перемога Secret 2:0.

ESL One Los Angeles. Календар і результати турниру з Dota 2

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.