Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Велоспорт
| Оновлено 14 квітня 2020, 17:19
258
0

Тур де Франс 2020 буде скасований після рішення президента Франції

Еммануель Макрон повідомив, що Франція залишиться на карантині до 11 травня

| Оновлено 14 квітня 2020, 17:19
258
0
Тур де Франс 2020 буде скасований після рішення президента Франції
France24. Еммануель Макрон

Надії на те, що найбільша велогонка Тур де Франс 2020 може відбутися відповідно до графіка цього літа, схоже, розбилися після рішення президента Франції.

У своєму зверненні до нації Еммануель Макрон сказав, що Франція залишиться на карантині до 11 травня, щоб спробувати зупинити поширення COVID-19, і що до 11 липня не буде дозволено проведення великих публічних заходів.

107-й Тур де Франс мав розпочатися 27 червня в Ніцці і тривати до 19 липня. Колумбієць Еган Берналь сподівається захистити свій титул в конкуренції проти свого товариша по команді Ineos, Кріса Фрума. 4-кратний британський переможець Туру повинен повернутися на змагання, пропустивши гонку 2019 року через травми, отримані під час падіння з велосипеда.

Офіційного підтвердження перенесення гонки в цьому році поки не надходило, воно очікується в кінці цього місяця. Але подія точно не зможе пройти з глядачами. Очікується, що організатори Тура відмовляться від можливості проведення гонки без уболівальників. UCI заявляє, що працює з зацікавленими сторонами над складанням нового календаря гонок на 2020 рік, віддаючи пріоритет Гранд-турам і Монументам.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.