Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 жовтня 2020, 10:33
155
0

Спорт на паузі: на що робити прогнози

Події є завжди

| Оновлено 27 жовтня 2020, 10:33
155
0
Спорт на паузі: на що робити прогнози

Сьогодні весь світ вчиться жити в абсолютно нових умовах. Конкуренція на ринках не послабилась, а навіть посилилася, і компанії з самих різних сфер виявляють кмітливість і гнучкість, щоб зберігати свої позиції і розвиватися.

Однією з перших прийняла удар категорія глобального беттінгу - по всьому світу прокотилася хвиля змін і переносів спортивних подій. Індустрія, на якій заснована робота беттінгових компаній, «зупинилася». Однак і тут знайшлося місце новим можливостям.

Наприклад, беттінговая компанія Parimatch запустила нову цікаву «селебріті»-лінію, яка не дозволить гравцям нудьгувати в період, поки звичні їм спортивні події перенесені на невизначений термін.

Зокрема, якою ж буде нова робота принца Гаррі? Нагадаємо, він і його дружина Меган Маркл не так давно склали королівські повноваження. Поки герцог Сассекський проводить час з сім'єю, але після закінчення карантину світ напевно побачить його в новій ролі. Аналітики Parimatch припускають, що це, швидше за все, буде робота тренером з регбі. Також існує ймовірність, що він буде запрошеною зіркою на ТБ або обійме посаду в Королівських Збройних Силах.

Спортсмени та актори під час карантину стали більш активні в соціальних мережах: більше спілкуються з фанатами live, проводять челенджі. Можна спробувати вгадати, чому ж саме буде присвячений їхній черговий пост в Instagram. Наприклад, Олександр Зінченко, гравець збірної України і «Манчестер Сіті», швидше за все, покаже, як тренується вдома (39%) або опублікує фото/відео з Владою Седан (34%). Також експерти Parimatch не виключають, що черговий пост футболіста буде присвячений його собачкам (24%) і дуже навряд чи, що чужим котикам (3%). Інші лінії дозволяють спрогнозувати, чи наб'є собі «динамівське» татуювання Коноплянка, чи з'явиться доктор Комаровський в масці і з чим сфотографується Конор Макгрегор для своєї сторінки в Instagram? Любителі поп-музики можуть спробувати вгадати, чи народить співачка Надя Дорофєєва дитину до кінця 2021 року.

Прогнози на ці події дають можливість взяти участь в акції«Ставки на спорт», яка триватиме з 13 квітня до 10 травня. За кожен виграшний прогноз будуть нараховуватися бали, які можна використовувати для прокрутки спеціального «спина», що розподіляє призи від AirPods і смартфонів до телевізорів.

Іншими словами, життя не стоїть на місці і карантин - це зовсім не обмеження, а привід навчитися чомусь новому, присвятити час сім'ї і, можливо, відкрити в собі нові таланти.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.