Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 10 квітня 2020, 21:57
580
1

У литовському Каунасі демонтують баскетбольні кільця через карантин

Жителі порушують карантин і проводять зустрічі на баскетбольних майданчиках

| Оновлено 10 квітня 2020, 21:57
580
1
У литовському Каунасі демонтують баскетбольні кільця через карантин
Delfi.lt

Муніципалітет литовського міста Каунаса вирішив демонтувати баскетбольні кільця на відкритих майданчиках в рамках кампанії «Будь розумним – залишайся вдома».

«Мета – нагадати фанатам оранжевого м'яча про необхідність дотримуватися карантинні обмеження і уникати спілкування в реальному часі», – йдеться в заяві муніципалітету.

Жителі, співробітники поліції та громадського порядку фіксують дружні зустрічі на баскетбольних майданчиках. Оскільки попередження чиновників не допомогли, було вирішено тимчасово зняти баскетбольні кільця.

«Баскетбол у нас в крові, і ми не посміли б зупинити його, якщо б це не було так необхідно. Живучи спортом, багато хто любить демонструвати свої навички на баскетбольному майданчику. Однак під час пандемії ми не можемо собі цього дозволити. Баскетбол – це контактний вид спорту, тому гравці ризикують не тільки своїм здоров'ям, але і здоров'ям друзів і членів сім'ї », – сказав заступник мера міста Мантас Юргутіс.

Планується демонтувати понад 200 баскетбольних кілець. Правила карантину в Литві забороняють зібрання людей будь-якого типу, всі змагання в приміщенні і на відкритому повітрі, спортивні тренування. За рішенням литовського уряду, карантин для поширення коронавіруса був продовжений до 27 квітня.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jimmymelchenko72
в торонто все щиты на всех площадках по-снимали.