Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 квітня 2020, 03:50
8717
21

Олександр АЛІЄВ: «Підіймав руку на колишню дружину. А чому ні?»

Екс-футболіст «Динамо» розповів про свої сімейні скандали

| Оновлено 03 квітня 2020, 03:50
8717
21
Олександр АЛІЄВ: «Підіймав руку на колишню дружину. А чому ні?»
Sport.ua. Олександр Алієв

35-річний екс-гравець київського «Динамо» і збірної України з футболу Олександр Алієв розповів про те, чому підіймав руку на свою колишню дружину.

«Я підіймав руку. А чому ні? Підіймав на свою колишню дружину. Це було. Був скандал вдома. Я ніколи не починав сам скандали. Завжди вважав, що краще розібратися, поговорити, не виносити сміття з хати. Але вона лізла до мене і кігтями дряпала обличчя. На наступний день мені їхати на базу. Я заробляю гроші, приношу додому. А пацани і тренери бачать відразу, що в мене обличчя подряпане. Навіщо лізти і розмахувати руками? А потім розповідати, що я підняв руку. Не я сам приходив і підіймав, а коли вона починала скандал. От і все.

Кожен же може розслабитися, посидіти десь, просто відпочити. Але коли ти приходиш з подряпаною шиєю або з подряпаним обличчям? Пацани ж мене травлять, навіщо мені це потрібно? Хоча вона прекрасно розуміла, що у мене тренування або ще щось.

Так, я підіймав руку, але щоб ляпаса дати, ляща, не більше. Вона все одно продовжувала далі лізти, я не приховую, це було. Але я ніколи не починав першим. Крім дружини, руку ні на кого не підіймав», — розповів Алієв.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
По-моему журналисты эксплуатируют тупость Алиева
mmuk
Жінку треба захищати коли воно беззахисна. А коли вона проявляє агресію і ще кидається до того хто її має захищати. Тут є маніпуляція. Мужик не може вдарити до я жінка, а мені жінці можна. Ні. Агресія є агресія. І коли жінка поводиться як агресор, вона перестає бути беззахисною, а навпаки поводить себе як твій ворог. Чи можна її вдарити. Звісно ні. Але коли вона переходить межі, а в Алієва це було, то треба діяти по ситуації. Він же не прийшов і не почав сам бити її бо в нього паскудний настрій, або вона попалася під руку. Тому жінок треба привчити. Кидаєшся на чоловіка можеш отримати. Ти жінка - беззахисна, то і поводься відповідно!
Miroslav1981
Был при бабле, был хороший, перестал зарабатывать, начал ходить поцарапанный.. хули тут обсуждать..
Mr.Value
Александр АЛИЕВ: Я тупой. А почему нет ?
Provodauskas
"Тьолок надо пиздить" (с) Подервлянський
Павел Рева
Порой хочется, чтобы в браузере были минус слова. Забил в настройках -Алиев, и больше тебе не попадется никогда на глаза это.
firstromario
"Крім дружини руку ні на кого не підіймав" - цитати великих людей.
Alex86 1
ну да че нет, то затрещину дать завсегда профилактически, настоящий джентльмен)
Bolshoi
Семейная жизнь, штука тонкая, у каждого своя правда. Но то, что тётка осталась одна с ребенком, говорит о многом. Уже второй муж ее бросил.
Бить жену нельзя, если есть вопросы, то просто развестись.
axylinam
Алиев типичный моральный урод
ManUtd
Контент с этого ютуб-канала чисто для кaртанутой быдлo-гoпoты, но, как видно по просмотрам, увы, эту #рень кто-то да и потребляет без ложки
Михаил Степанов
*банько! Зачем его вспоминать?
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил