Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 01 квітня 2020, 17:14
95435
3

УЄФА попередив Каштру та Шахтар, а також оштрафував Бенфіку

В організації розглянули проведення поєдинку Ліги Європи між «гірниками» і «орлами»

| Оновлено 01 квітня 2020, 17:14
95435
3
УЄФА попередив Каштру та Шахтар, а також оштрафував Бенфіку
ФК Шахтар. Луїш Каштру

Комітет з дисциплінарних та етичних питань УЄФА проаналізував дотримання регламенту організації при проведенні першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між «Шахтарем» і «Бенфікою», який відбувся 20 лютого в Харкові.

За підсумками розгляду було винесено рішення попередити «Шахтар» і особисто його головного тренера Луїша Каштру про відповідальність за пізній старт матчу. Крім того, на донецький клуб покладено відповідальність щодо доведення цього рішення до відома свого наставника.

Що стосується «Бенфіки», то в УЄФА вирішили оштрафувати португальський клуб на 10 тисяч євро і зобов'язати сплатити вказану суму протягом 90 днів з моменту винесення рішення. Мотивація такого рішення - відповідальність за пізній старт. Як повідомляє португальська преса, делегація «Бенфіки» не прибула у відведений термін на стадіон «Металіст», через що клуб був оштрафований, а його головний тренер Бруну Лаже, як і колега з «Шахтаря», отримав попередження за пізній старт.

Нагадаємо, «Шахтар» виграв у тому поєдинку з рахунком 2:1, а згодом вийшов в 1/8 фіналу, де перед призупиненням розіграшу в першому матчі на виїзді встиг обіграти «Вольфсбург» з рахунком 2:1.

Оцініть матеріал
(640)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.