Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 березня 2020, 17:01
8133
5

ФОТО. Український боксер заразився гепатитом A під час бою з росіянином

Карен Чухаджян завоював пояс WBA International, перемігши Сергія Воробйова

| Оновлено 31 березня 2020, 17:01
8133
5
ФОТО. Український боксер заразився гепатитом A під час бою з росіянином

Український боксер, Карен Чухаджян (16–1, 7 KO), володар пояса WBA International в напівсередній вазі, повідомив, що заразився гепатитом А в переможному бою з росіянином Сергієм Воробйовим (9–1, 6 KO), який відбувся 1 лютого в Калінінграді. Українець написав пост в соцмережі Facebook:

«Всім привіт! Як проходить ваш карантин? Сподіваюся, що ви не забуваєте про тренування навіть вдома. Хотів би і я показати свої домашні тренування, але зараз я на вимушеному відпочинку. Так сталося, що мій карантин почався ще на початку березня, коли мене поклали до лікарні.

Справа в тому, що під час бою я заразився гепатитом А (хвороба Боткіна). Заразився їм від суперника. Скажу відразу, він сам не знав, що хворий. Тому я не тримаю зла, ні в чому нікого не звинувачую і вас прошу утриматися від негативних коментарів. Сергій написав мені і сказав, що йому шкода, що так вийшло.

Інкубаційний період гепатиту А складає близько 21 дня, тобто весь цей час ти не відчуваєш ніяких симптомів і не знаєш, що хворієш. Так було і зі мною, близько місяця я ні про що не підозрював. У лікарні я пролежав 3 тижні. Зараз вже минув тиждень після моєї виписки. Відчуваю себе добре, п'ю ліки, дотримуюся дієти і відновлюю печінку.

Поки мені заборонені важкі фізичні навантаження, тому наступний бій буде не раніше осені, тим більше, зараз бої ніхто не проводить через коронавірус. Моя мета зараз – відновитися і повернутися в ще кращій формі. Я налаштований рішуче.

На щастя, гепатит А повністю виліковується. Ще у мене тепер імунітет до цієї хвороби, шукаю у всьому плюси. Я дуже переживав, що міг заразити кого-то зі своїх близьких, але, слава Богу, цього не сталося. Зі мною завжди були поруч батьки, дівчина, друзі, з тренером постійно був на зв'язку, дякую всім за підтримку.

Своєму супротивнику я бажаю успішного відновлення. Зараз для всього світу дуже непростий період. Вірю, що все закінчиться благополучно для кожного з нас! Мийте руки, висипайтеся, дотримуйтесь карантину і зміцнюйте імунітет домашніми тренуваннями. Незабаром я до вас приєднаюся. Як бачите, захворіти можна де і коли завгодно. Тому бережіть себе навіть після закінчення карантину, стежте за своїм самопочуттям, але найголовніше – зберігайте бадьорість духу».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
Карену респект за повагу до суперника і для нас хороші побажання.
Den96
Ібо нєхвіг в мордор було їхати
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Comrade Me
Хороший техничный боксер, смотрел тот его бой с Воробьевым.
Великий комбинатор
это хорошо,что тварь рашисткая его не покусала,а от бешенства лечили бы.