Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олексій ЛЕНЬ: «У Сакраменто моя роль більш визначена, ніж в Атланті»

Український баскетболіст розповів про зміну клубу

Олексій ЛЕНЬ: «У Сакраменто моя роль більш визначена, ніж в Атланті»
НБА. Олексій Лень

Центровий «Сакраменто Кінгз» Олексій Лень знайшов позитивні моменти після того, як перейшов в клуб з Каліфорнії з «Атланти».

«Я хотів залишитися в «Атланті», 100%. Мені подобався тренерський штаб. Мені подобалися товариші по команді. Все було круто. Справжня сімейна атмосфера. У минулому сезоні ви могли бачити, що команда розвивається. Цей сезон не склався, як планувалося, тому «Хоукс» довелося внести зміни в ростері. Це бізнес, тому я розумів, що вони повинні зробити обмін. Обмін в «Кінгз» став приємним сюрпризом. Мені подобається команда. Ми вигравали матчі, а я міг просто вносити свій внесок на майданчику. Моя роль тут більш певна.

У команді був зовсім інший настрій і атмосфера, тому що ми боролися за восьме місце. В «Атланті» було важко грати з розумінням того, що ти не потрапляєш до плей-оф. Ви виходите на гру, а хлопці думають про свої набрані очки і про себе. У «Сакраменто» в пріоритеті інтереси команди і перемоги. Хлопцям все одно, скільки очок вони наберуть. Робиться все для перемоги. Всі грали набагато старанніше. Ми заграємо всіх п'ятьох гравців. Це полегшує вашу роботу, тому що всі інші стають краще», - зазначив Лень.

Нагадаємо, що сезон НБА призупинений через пандемію коронавірусу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.