Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 березня 2020, 20:02
970
0

Федерація боксу України екстрено евакуює делегацію збірної з Лондона

Сьогодні ввечері українська делегація прилітає до Києва

| Оновлено 17 березня 2020, 20:02
970
0
Федерація боксу України екстрено евакуює делегацію збірної з Лондона
ФБУ

В зв’язку з надзвичайно напруженою ситуацією у світі, спричиненою пандемією коронавірусу COVID-19, Федерація боксу України екстрено повертає делегацію Національної збірної України з боксу з Лондона до України. Для реалізації цього завдання керівництво ФБУ орендувала приватний літак, який й поверне нашу команду на батьківщину.

«Безпека та здоров’я представників ФБУ – це, беззаперечно, головний пріоритет у роботі для Федерації боксу України, – зазначив президент ФБУ Володимир Продивус. – Після скасування ліцензійного турніру у Лондоні ми провели екстрену розмову з першими віце-президентами ФБУ Дмитром Шенцевим та Владиславом Мангером та зробили усе від нас можливе, щоб команда максимально оперативно та безпечно повернулася до України.

Радий сповістити, що вже сьогодні ввечері українська делегація прилітає до Києва. Наразі команда забезпечена усіма необхідними медичними засобами, масками, дезінфекторами. Ще раз хочу зазначити, що Федерація боксу України – це злагоджений колектив, який працює на результат та виключно в інтересах розвитку боксу, спортсменів та тренерів. Ще раз вдячний Дмитру Шенцеву та Владиславу Мангеру за оперативну реакцію та підтримку».  

Нагадаємо, в ці дні у Лондоні проходив Європейський ліцензій турнір по відбору на Олімпійські ігри в Токіо-2020. Змагання мали пройти з 14 по 24 березня. Проте, через спалах пандемії коронавірусу  та на тлі посилення глобальних обмежень на поїздки та проведення карантинних заходів, 16 березня організатори  повідомили, що змушені відмінити та перенести вищевказані змагання до урегулювання ситуації. 

Додаткову інформацію про місце та дату продовження проведення Європейського ліцензійного турніру буде повідомлене Міжнародним Олімпійським комітетом додатково. 

Чартерний рейс Лондон – Київ з делегацією Національної збірної України з боксу вилітає сьогодні, 17 березня, зі столиці Англії о 22:00.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 8
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.